perjantaina, huhtikuuta 19, 2013

aloitus

© Essi Sainio
Heipä hei kaikille tutuille ja tuntemattomille! Olen suhteellisen huono tällaisissa alitusteksteissä, jotenka jätän tämän lyhyeksi. Tämä blogi on siis aivan uusi ja vastaluotu ja blogin pitäminen on uutta myös ylläpitäjälle, joten virheitä saattaa esiintyä matkan varrella. Mutta itse asiaan.

Blogin tarkoituksena on toimia tällaisen niinsanotun normi tuntilaisen/vuokrailijan treenipäiväkirjana nyt niin kauan kuin hevosharrastustani pystyn jatkamaan. Blogissa pääasiassa tarinoin kahdesta niinsanotusta vuokrahevosestani Ronista ja Idasta, sekä normaaleista ratsastustunneistani pienellä ratsastuskoululla. Satunnaisesti saatttaa tulla myös juttua kuvaamisesta, sekä muista pienistä hevosiin liittyvistä asioista.

Kuvia koitan laittaa päivittelyihin mahdollisuuksien mukaan, mutta valitettavasti yleensä olen itse se kameran takana hilluja, joten niitä saattaa välillä olla vähemmänlaisesti.

Sen enempää en näin heti alkuun osaa tarinoida, ehkäpä tämä lähtee premmin sitten liikkeelle seuraavan ratsastustunnin jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti