maanantaina, huhtikuuta 22, 2013

Kevätkuvaamista!

 
Ahh, ette voi uskoakkaan tätä ihanaa tunnetta kun pitkän ja kuvaamattoman talven jälkeen pääsi taas kameran taakse. Ihaniksi malleikseni ja harjoituskohteiksi suostuivat hevoset Vinja ja Qruella's Ella. Lisäksi kuvasin myös ponia Daisy Dee koulutreenejä vääntämässä.
 
Ilma oli mitä ihanin, vaikkakin hieman hankalahkoja kovia varjoja tuli varsinkin osaan Vinjan kuvista, kun vielä haeskeltiin sellaista sopivaa paikkaa. (jota ei kyllä mitenkään kovin helposti löydetty. Aina oli takana talo tai jokin muu härpäke) Ja jos joku vinjan mahaa ihmettelee, niin tamma on kantavana ja varsa syntynee n. 3 vko päästä. Sovittiinkin jo nytten omistajan kanssa, että sitäkin käyn jossain vaiheessa sitten katsomassa. Enkä meinaa malttaa millään odottaa!
 
Ella taas ei millään tahtonut seistä paikoillaan, mutta siitä huolimatta saatiin tammasta muutama ihan edustuskelpoinenkin otos. Ella on nimittäin aikas näyttävä ja kaunis, ainakin minun mielestäni. Ja hyvä harjoittelukohde vähän sählemmän hevosen kuvaamiseen.
 

Tuota rakenne/pääkuvausta on tullut yleensäkkin tehtyä vähän vähemmän, en ole oikeastaan ikinä pahemmnin näyttelyissä ja mätsäreissä käynyt, mutta nyt ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja treenailla kesänmittaa sitäkin enemmän. Sitten voisi ehkä jotkut mätsäritkin kiertää kuvaamassa jos jostain sellaiset sattuu lötymään. Mutta eiköhän näistä ole ihan hyvä aloittaa treenaaminen, vai mitäs olette mieltä?
 
(pahoittelen laadun huonontumista, se johtuu kuvien runsaasta pienentämisestä)


 
"Ella"


 
 
 
Nyt on sitten kai jo aika ruveta pikkuhiljaa myös suunnittelemaan tulevan kesän kisakuvauskalenteria, kunhan pikkuhiljaa niitä ruvetaan taas järjestämään. Oikein innolla sitä taas odottelee.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti