sunnuntaina, tammikuuta 12, 2014

Parhaimpia ottamiani kuvia II - kouluratsastus

Vai pitäisikö pikemminkin sanoa, kuvia jotka ovat jääneet mieleeni?

Tämän postaussarjan ideana on esitellä joitakin omasta mielestäni onnistuneimpia kuvia erikseen este- ja kouluratsastuksen puolelta, sekä parhaimistoa hupsis- sekä muista kuvista. Jokaisesta lajista tulee oma postauksensa. Näiden postausten kuvat ovat pääasiassa vuosilta 2012 ja 2013, vuodesta 2014 tehdään sitten taas aivan oma sarjansa. Onnistuneita kuvia (jopa parhaimmistoon kuuluvia) on hyvin todennäköisesti enemmänkin, jotkut ehkä jopa parempia kuin näissä postauksissa. Nämä kuvat ovat kuitenkin jääneet omaan mieleeni, ja siksi ne onnistuin myös löytämään.

Kuvissa vesileimat hieman vaihtelevat, ja suurimmassa osassa on kuvaisvujen vesileima. Ainoastaan niissä kuvissa, joita ei ole kuin blogin puolella on blogin leima. Kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi.

Edltävät osiot: I - Esteet

Vuosi 2013 ei ollut minulle kouluratsastuksen vuotta, lähestulkoon missään koulukisoissa en käynyt. Suurin osa kuvista on siis vuodelta 2012.


2012 Ypäjä. Ensimmäisiä kertojani, kun ypäjällä kävin ja vielä poniderbyjen yhteydessä. Niin paljon kaikkea kaikkialla, ja kaikkea olisi halunnut ehtiä kuvaamaan. Tämä kuitenkin yksi sen päivän suosikeista. Pätee sekä ylempään, että alempaan kuvaan.2012 Turku. Ensimmäistä kertaa kuvaamassa koulua artukaisissa. Ajoitukset ei mennyt ihan kohdilleen koko kertana, mutta tämä hevonen jäi mieleeni. Oli se vaan niin upea.


Harvinaista kuvaa vuodelta 2013 (Littoinen), jopa koulukisakuvia. Harjoituskisoista, mutta kuvassa oli kiva fiilis. Ratsastajakin kerrankin hymyilee kouluradalla.Näissä kisoissa taisin itsekkin olla hevosen selässä, mutta ei siitä sen enempää.2012, Rusko. Ensimmäisiä koulukisoja kuvaamassa uudella (nykyäänkin käytössä) olevalla putkella. Ensimmäiset kisat, joissa olin jopa tyytyväinen osaan kuvista. Erityisesti muistan tuon keskellä olevan kimon, se tuntui paikanpäällä olevan aivan omaa luokkaansa, mikä joustava liike! Alimman kuvan friisiläisen muistan myös oikein hyvin, erottui paikalla joukosta selvästi ja olikin huiman näyttävä.


2011 Metsämäki. Muistan kuvan, koska se on varmasti ainoa laukanvaihtokuvani. Ei varmasti sellaisena mikään huima, mutta tottakai tämmöisen muistaa!


Ja tottakai kermana kakun päällä Metsämäestä 2011 Kur näytös. Kaksi aivan mahtavan upeaa hevosta, sen tason ratsastusta en olekkaa sitten sen jälkeen enää nähnytkään, vaikkka haaveena olisi nähdä ja kuvatakkin. Kuvassa suoritetaan piruettia yhdellä kädellä, huiman näköistä ja olin ällistynyt kun onnistuin jopa kuvaamaan sitä (vaikken ehkä ihan optimaalisesta kohtaa) niin, että kuvan hevosen tunnistaa tekevän piruettia!

Toivotaan nyt, että vuosi 2014 olisi kouluratsastuksen puolelta antoisampi. Mikäli täällä Turussa päin ei ole isoja koulukisoja, niin jos sitä pääsisi sitten lähtemään muualle sellaisia katsomaan.

Mikä tälläkertaa mahtoi olla suosikkinne?

4 kommenttia:

 1. Aivan upeita kuvia taas kerran! :) itse tykkäsin eniten 1,3 ja 7. Odotan innolla muita osia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teetkö muuten vielä bannereita? Lähetin sinulle joskus syksyllä sp muttet ikinä vastannut :D

   Poista
  2. Kiitokset :)

   Ja tällähetkellä en tee, aikaa vain ei riitä. Sähkköpostisi on varmasti tullut, mutta se on saattanut hävitä kaiken muun postin sekaan, tai mennyt roskaposti laatikkoon. Pahoittelen.

   Poista
 2. Osaispa itsekkin hymyillä kouluradalla sitten kun niitäkin meen ratsastamaan :D Ihania kuvia! :--)

  VastaaPoista