tiistaina, maaliskuuta 11, 2014

Aivan innoissaan uusista suunnitelmista!


2012 Kisaviikolta, kun pääsin sinne yhtenä päivänä sattumalta. Näiden kuvien alkuperäiset tiedostot ovat tuhoutuneet vanhan kovalevyn tilttauksen myötä. Alkuperäinen kuva tarkka ja rakeeton. (pienennetty automaattiohjelmalla)

Onhan tässä vielä monta muuttujaa tiellä, kuten lomien hyväksyminen ja mun pääsykokeet, mutta näin ainakin alustavasti näyttää aika mahtavalta! Erilaisten kuvausreissujen suhteen nimittäin.

Ollaan tässä Marin kanssa suunniteltu kesää parin päivän ajan. Alkuperäisesti meidän piti lähteä katsomaan (ja kuvaamaan tottakai) Tampere Dressage Festivalia siten, että oltaisiin kyseisestä kaupungista oikein etsitty hotelli ja oltu siellä koko viikonloppu katsomassa vähän korkeampia koululuokkia. Täällä meilläpäin kun luokat loppuu yleensä sinne HeA. Noh, tämä suunnitelma kuitenkin kaatui toisen menoihin. Alettiin siis pohtia jotain muuta. Joihinkin oikeasti isommpiin koulukisoihin, missä olisi korkeampia luokkia, molemmilla hiukan veri vetäisi kuvaamaan. Hetken pohdinnan jälkeen löydettiinkin yhdet tuossa toukokuussa, Vihdistä. PSG, Inter I ja GP luokat kuulostaa niin hyviltä, että tämä merkattiin molempien kalenteriin ja toivotaan, että päästään lähtemään mikäli kisat järjestetään ja osallistujia löytyy.

Tässä ei kuitenkaan vielä kaikki. Varsinainen pääjuttu on lähes viikon kuvausreissu Ypäjälle Tampereen tilalla! Nimittäin kisaviikolle. Ollaan nyt molemmat pyydetty töistä lomia siihen kisaviikon kohtaan, jotta päästäisiin heti ensimmäisestä päivästä kuvaamiseen kiinni. Ensin vähän kenttää ja sitten koulu ja esteluokkia. Tässäkin suunnitelmissa etsiä joku hotelli tms. siitä lähialueelta, jotta ei tarvitsisi joka päivä ajaa yli tuntia (melkein puoltatoista-kahta, kun asutaan ihan vastakkaisissa suunnissa) edestakaisin jokapäivä, mikä tulisi vietävän kalliiksikin. Ja tekniikkaa tottakai molemmilla luvattoman paljon mukana, lähtien kameroista tietokoneisiin. Tarkoituksena olisi Marin kanssa yhdessä kuvata päivät ti-pe, jonka jälkeen lähdettäisiin kotiin, ja vaikka sateessa. Tämä kun on suunniteltu niin siitä ei enää poikea, jotain keksitään aina! Itse saattaisin sitten yksinäni vielä tulla paikalle viikonloppuna, mikäli en ketään saa lähtemään seurakseni Tampereelle jompana kumpana päivänä (yksin en sinne saakka lähde).

Katsotaan sitten mikäli vielä oikein innostutaan loppukesästä ja etsitään jotkin toiset isot koulukisat jostain päin Suomea ja lähdetään uudestaan tekemään Suomenmaan matkailua. Eli meidät saattaa mahdollisesti bongata Vihdistä 29.5 ja Ypäjän kisaviikoilta 10-13.6 (14-15.6)!

Miltä kuulostaa teidän korvaan? Itse melkein hypin innosta kattoon saakka :D
Toivotaan kovasti, että tämä onnistuu.

2 kommenttia:

  1. Hei kiinnostaisi tietää että mihin kokoon pienennät aina nää sun kuvat? Ja todella hyvin kuvaat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin kuvat pienennän siten, että pidempi sivu on pääasiassa 600px. Kuvagalleriaan menevien kuvien pidempi sivu on 700px. Joskus kuitenkin otan suoraan kuvagalleriasta kuvia tänne bloginkin puolelle (mm. juuri nuo kadonneet 2012 kuvat), joilloin niiden pidempi sivu on luonnollisesti se 700px :)

      Poista