sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2014

Miksi sen takatalven piti tulla juuri nyt?

Ensikertaa odotellessa taas.Mitä oli tarkoitus tapahtua? No meidän oli Idan kanssa tarkoituksena päästä valmennukseen, tämän kauempaa tulevan valmentajan jota oltiin odotettu kuin kuuta nousevaa. Tarkoituksenamme oli kuulemma mennä kangilla ja harjoitella kokoamista ja tämän tyyppisiä asioita.

Miten kuitenkin kävi? Ehdin olla hevosen selässä yhteensä ehkä puolituntia, mahdollisesti jopa vähemmän, kunnes valmentajakin totesi, että eipä tästä mitään tule, jätetään ensikertaan (suurin osa tästä siis itsenäistä lämmittelyn yritystä). Tämä siksi, koska eihän mikään hevonen nyt pysty liikkumaan yhtään mihinkään kirjaimellisesti melkein jalkapallon kokoisten tilsojen kanssa. Kyllähän ne tilsat sieltä irtoilivat aina välillä, mutta silloin lähti ponilta jalat ihan alta joka kera, eli käytännössä mitään ei pytsytty tekemään. Nyt sitten kärsivällisesti odotellaan valmentajan uutta saapumista ja reenaillaan itseksemme sen aikaa.

Sitten asiasta toiseen, kuten saatatte huomata, tulin vaihtaneeksi banneria. En tosin tiedä kuinka kauan tämä pysyy. Vaikka toteutukseltaan on ihan ok, siitä puuttuu jonkinnäköinen täyteläisyys, mitä olisin tuohon halunnut. Jostain kumman syystä otsikot jäivät paksunnetuiksi, vaikka tarkoituksena tämä ei ole. Virhettä koitan kovasti korjailla. Noh katsotaan kuinka kauan tämä pysyy ja mitä saan sitten seuraavaksi aikaan.Ja muistakaahan halukkaat osallistua kisaan, jossa mahdollisuutena voittaa itselleen ulkoasua tai banneria. :)

4 kommenttia:

 1. tosi hieno tuo uusi banneri ! :)

  VastaaPoista
 2. Harmi kun tunti meni tilsojen osalta mönkään :( ensi kertaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ens kerralla sitten tuplasti tehokkaammin otetaan kaikki oppi muistiin :D

   Poista