perjantaina, lokakuuta 23, 2015

Tumma taivas

Kuvanmuokkauspostaus 2/3, yksi on vielä tulossa tämän jälkeen.


Samalla kertaa, kun tein edeltävää kuvanmuokkausprojektia, kaivelin muitakin mahdollisia taustakuvia sekä hevoskuvia käsittelyn kohteeksi. Esiin hyppäsikin tämä taustalla näkyvä metsikkömaisema (muutaman muun maiseman lisäksi, tämä ei siis jää viimeiseksi kuvaksi), jonka olin ottanut panorointiharjoitusten yhteydessä ja idea iski. Ei sen kummempi, kuin: "tähän on saatava musta hevonen", ja siitä sitten lähdin kuvaa rakentamaan. Välivaiheita ei taaskaan ole, joskos sitten seuraavasta muistaisin jotakin välivaihetta tallentaa.

Idealtaanhan tuo on aika samanlainen kuin valkeakin versio, vaikkakin sen valkean plussapuolena on kuvassa oleva ihminen. Tässä kun on jälleen kerran vain ja ainoastaan tuo hevonen. Jälleen kerran kuva kannattaa avata suuremmaksi, jotta sen näkee kunnolla. Varsinkin nämä panoroidut kuvat pienenevät tähän blogitekstin esikatseluun niin roimasti, että laatu kärsii.

9 kommenttia:

 1. Ei toi kyllä näytöllä kunnolla näy ellei klikkaa isommaksi. (Hyvä kun muistat muistuttaa siitä!) :D Hieno kuva kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varsinkin nää leveämmät mallit blogger sörssää ihan kokonaan, isoksi avaaminen auttaa sentään vähäsen :)

   Poista
 2. Tää on upea!! Muutenkin ku maailman hienoimman hevosen takia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Albertti on niin upea ♥ tuun kyllä kuvaamaan sitä toistekkin. Lumessa!

   Poista
 3. mulle ei aukee nää sun kuvankäsittelyhässäkät. tästäkää ei erota, miten päin toi hevonen tossa kuvassa on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmät kun avaa nii auttaa asiaa

   Poista
  2. Kun kuvan avaa isoksi koneella hevosen pitäisi erottua suht hyvin. Jos sitä katsoo vain postauksessa niin kuva on epäselkeämpi kun blogger pakkaa sitä niin plajon. :)

   Poista