torstaina, marraskuuta 19, 2015

Silmästä silmään

Kun ei ole uusia kuvia (kiitos ajanpuutteen ja erittäin pimeän marraskuun) on välillä kiva kaivella vanhoja kuvia. Asiaa ei toki yhtään auta sekään, että hiireni sanoi sopimuksen irti. Se kyllä liikkuu muttei klikkaa ollenkaan. Itse en henkilökhtaisesti pidä ollenkaan koneiden kosketushiiristä, en oikein kykene tekemään niiden kanssa mitään, eli en oikein pääse kunnolla käsittelemään edes vanjoha kuvia.

Eräässä vaiheessa kuitenkin kiinnitin paljon huomiota hevosten silmäkuviin, niitä näytti tulevan jokaisesta tuutista. Aloinkin pohtia löytyyköhän samaisia kuvia omista arkistoista. Pienen kaivelun jälkeen löysinkin muutaman, ja nyt tekeekin sitten mieli ottaa jotain kunnollisia silmäkuvia macrotyylillä.. Nämä kaikki kun on otettu puolihuolimattomasti kesken tilanteiden. Noh odotellaan joululomaa, josko sitä sitten uusia kuvia olisi tarjolla. Koitin valita kuvia, jotka eivät olisi toistuneet täällä blogissa jo miljoona kertaa, osa tosin on näkynyt hieman siellä sun täällä.

Tämä on haettu vanhoista postauksista, siksi tuo leima. En vain voinut jättää tuota silmää unholaan, muistan sen edelleen vaikka kuvan otosta on jo aikaa.

Tässä hieman sama juttu kuin ylemmässä, erikoiset silmät kiehtovat ainakin minua.


Uskokaa tai älkää, tässä oli alkperäisesti kisatilanne taustalla. Eikä ole edes taustaa vaihdeltu!

Tulipas monta oikein klassista "ei niin läheltä" otettua silmäkuvaa. Mahtaisiko ensi vuoden yksi tavoitteista ottaa oikein suunniteltu kunnollinen silmäkuva?

3 kommenttia:

  1. Toi toinen kuva on upee! Ja oon samaa mieltä läppärien hiirimatoista. Täysin hyödyttömiä. (Mun käytössä.) Edes perus nettiselailua en kestä ilman hiirtä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep! ja minä oon elänyt kohta kuukauden ilman hiirtä... Kuvankäsittely on ihan yhtä tuskaa, kohta olisi pakko saada uusi :D

      Poista