tiistaina, joulukuuta 29, 2015

Beeda mallailee jälleen

Jotta saadaan kuvahommia taas vähän ajantasalle, niin muutaman päivän kuvapläjäykset ovat edessä. Ensin ihmetellään beedaa, sitten unelmaa ja lopuksi hieman rippikuvia. Sen jälkeen onkin luvassa jo vähän talvisempaa kuvamateriaalia! Vihdoin ja viimein.

Pieni kalusto-info olisi myös uutisoitavana. 70-200mm obiska lähti maanantaina (28.12) huoltoon tarkennuksen säätöön, josko pääsisin noista pehmeistä kuvista eroon mitä tuon obiskan kanssa on alkanut ilmetä. Sen paluuseen saakka pärjäillään kiinteiden 105mm ja 40mm kanssa. Onneksi huollossa sanoivat että jo viikossa saattaisin saada pikkuiseni kotiin. Tulin tuossa maanantaina sitten kuvanneeksi vähemmälle käytölle jääneen macron kanssa hevoskuvia, yllätyin oikein laatuerosta viallisen ja ehjän putkilon välillä, oli siis aikain viedä tuo tele jo huoltoon. Noilla kiinteillä onneksi poseerauskuvat onnistuu hyvin, niitä saatte sitten pian ihmetellä enemmänkin! Tosin liikekuvat tuottaakin sitten vähän ongelmia kun ei kuvaajan jalkazoomi millään pysy hevosten vauhdissa :D
12 kommenttia:

 1. Tuo hevonen on kyllä aikamoinen rakennekukkanen. Kuvat ovat teknisesti ok, mutta eikö olisi jo aika keksiä jotain uutta, joka blogi pursuaa nitä wannabe studiokuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen näitä "studiokuvia" kuvannut viimeksi kunnolla melkein puolivuotta sitten ja ne kiehtovat minua ihan näin pääkuvien kannalta, mutta myös yksityiskohtakuvien näkökulmasta, joten näiden kuvaamista aijon myös jatkaa. Tuo tumma tausta tarjoaa yllättävänkin paljon mahdollisuuksia ideointiin, nyt vain haettiin pelkkää pääkuvaa pitkän ajan jälkeen. Toki tulossa on muitakin kuvia esimerkiksi kuuran keskeltä, mutta ne ovat vielä käsittelyvaiheessa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Beeda on! Se on jotenkin niin kauniin värinen rautias :)

   Poista
 3. hui, onpas beeda mennyt huonoon kuntoon! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beedalla on ollut pitkä saikkari takana, joten se on siitä syystä tiputtanut lihaksensa. Onneksi tästä huolimatta se voi erittäin hyvin :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. JAS-tekniikkaan tuon vein, heillä on liike turussa ja sillä seudulla kun olin niin oli kiva päästä itse viemään :) ei tarvinnut lähetysten kanssa pelata.

   Poista