perjantaina, joulukuuta 04, 2015

Luukku 4 - Linkkaa blogisi!Koska lukulistani on viime aikoina supistunut todella paljon, ja minua kiinnostaa ketkä tätä blogia lukevat, olisi nyt aika linkkaa blogisi postauksen. Bloginsa saa linkata kuka vain aktiivinen lukija tai silloin tällöin kurkkija, pääasia että joskus olet tässä blogissa käynyt.

Linkkaa siis blogisi muutaman lauseen esittelyn kerta tämän postauksen kommentteihin. Lisäksi kerro milloin ja mistä blogiin löysit. Aikaa blogien linkkaukseen on 11.12 saakka. Tämän jälkeen käyn kaikki blogit läpi ja poimin mielenkiintoisimmat yhteen postaukseen sekä lukulistalleni.

Lyhyesti siis:
- Blogin saa linkata 11.12 asti
- Linkin kanssa muutaman lauseen esittely
- Kirjoita milloin ja mistä löysit blogin
- Ei osallistujarajoitteita

Mukavaa linkittelyä!

56 kommenttia:

 1. www.tyylikaukana.blogspot.fi

  15-vuotiaan, tallin vakiokalustoon kuuluvan heppatytön blogi, joka yrittää todistaa, etteivät tallitytöt ole kadonneet mihinkään.

  En enää edes muista miten löysin sun blogiin, sattumalta kai tai sitten olit mahdollisesti linkannut sen johonkin mun blogin Linkkaa blogisi-postaukseen. Reilusti yli vuoden olen kuitenkin blogin lukijana ollut ja haen täältä aina kuvausinspiraatiota varsinkin nyt, kun oman blogin kuvatarjonta on ollut viimeaikoina kovin heikkoa... :D

  VastaaPoista
 2. http://frittejapauliina.blogspot.fi/
  21-vuotias ponityttö ja, pian myöskin samanikäinen metabolinen puhkuriponi mukana. Yhteistä aikaa seitsemän vuotta yhdessä eikä vastoinkäymisiltä olla vältytty. Pieni pilke silmäkulmassa jatketaan taivalta eteenpäin. Ei vakavaa treenaamista tai kisoja, ihan vaan hyvän mielen ratsastusta ja yhdessäoloa!

  Olen blogisi suht uusi lukija ja löysin tieni tänne muistaakseni Hän pakastaan sai Sotilaan blogista viime kuun loppupuolella. Olen tykännyt kovasti, ihania kuvia ja kaunis tunnelma! :)

  VastaaPoista
 3. http://huiskuhantammme.blogspot.fi/

  Valokuviin painottuva, kolmesta cavalierista ja yhdestä enkelikoirasta kertova blogi.

  Blogiisi eksyin ensimmäisen kerran varmaan vuosi sitten ja liityinkin samantien lukijaksi kauniiden heppakuvien takia :)

  VastaaPoista
 4. Et varmaan tiedäkään vielä mun blogia ;)
  http://friisilainen.blogspot.fi

  Unelmien musta on blogi toteutuneesta unelmasta ja ystävyydestä.
  Blogin pääosassa on vuonna -13 syntynyt friisiläisori Albert. Entisen hevoseni lopetuksen jälkeen oli aika kääntää uusi sivu elämässä. Tämä sivu on Albert.

  Sun blogiin löysin jostain toisesta blogista. En kyllä muista mistä :D vähän aikaa kävin katsomassa kuvia silloin tällöin, mutta lopulta liityin lukijaksi.

  VastaaPoista
 5. http://annisstyle.blogspot.fi/

  3v. ponin ja 16v. tytön arkea ylä- ja alamäkineen. Yhdessä oppimista ja tekemistä kera laadukkaiden kuvien ja videoiden.

  Löysin blogiisi jonkun toisen blogin kautta, jossa ottamiasi kuvia oli käytössä. Aluksi vierailin silloin tällöin, mutta myöhemmin liityin myös lukijaksi :)

  VastaaPoista
 6. http://vettakengassa.blogspot.fi/
  19veen elämän sekametelisoppa hevosista, konekuskin opinnoista, itsensä etsimisestä, kissasta.. Elämästä. Eli ihan kaikesta.

  En muista kuollaksenikaan mitä kautta tän blogin löysin, mutta jäin koukkuun heti! Sun kuvat on mielettömiä ja käyn kyllä ahkerasti tätä vilkuilemassa (varsinkin, kun on tää joulukalenteri!).

  VastaaPoista
 7. http://words-of-love-wv.blogspot.fi
  97 syntyneen espoolaisen tytön blogi. Kertoo elämästä kesällä saadunoman hevosen kanssa. Päätähtenä 13 vuotias oldenburg ruuna Leroy. Vakavaa koulutuuppailua, mutta myös paljon muuta ja usein hyvälaatusia kuvia.

  En yhtään muista mistä ja milloin tänne löysin, mutta kyllä tässä varmaan vuosi on seurailtu.

  VastaaPoista
 8. Mun blogissa oletkin kyllä lukijana eli http://katkopiirto.blogspot.fi/
  Blogissa seurataan taulujen valmistumista kuvina ja videoina.
  Sitten kun ei rajoitteita ollut että pitää hevosiin liittyä laitan tähän mun toisen blogin myös missä et ehkä ole käynyt.
  Mun toisessa blogissa on valokuvausta, askartelua, lemmikkien elämästä juttua, leivontaa.. Enemmän kuvia kuin tekstiä, kunnon sekametelisoppa :D http://leipikas.blogspot.fi/

  Mistähän sitä tänne ekan kerran löysi, en muista kyllä yhtään. Joko jostain toisesta blogista tai sitten ehkä Hippolasta...

  VastaaPoista
 9. http://ablemajor.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 5-vuotiaan welsh cobin elämästä omistajansa 24-vuotiaan Oonan kirjoittamana. Ajatuksia hevoselämästä, kirjoituksia ratsastuksesta ja arjesta nuoren hevosen kanssa sekä muisteluita vihreämmillä niityillä laukkailevasta lämminveriruuna Majurista.

  Löysin blogiisi aikoinaan muistaakseni Hippolasta :)

  VastaaPoista
 10. http://teamjiks.blogspot.fi

  Blogia kirjoittaa kaksi tyttöä Espoosta ja kerromme hevostelustamme oman sekä vuokrahevosen kanssa .
  Löysin blogisi aivan sattumalta mutta nyt ehkä yksi lemppari blogeista lukulistallani:)

  VastaaPoista
 11. welifedream.blogspot.fi

  Blogi kertoo v.2000 syntyneen tytön harrastuksista, ratsastuksesta ja valokuvaamisesta. Blogin päätähtiä ovat liikutushevoseni joista toinen on ex-ravuri ja toinen osaavampi poni.

  Löysin blogiisi etsiessäni hevosvalokuvausblogeja ja päädyin tänne :)

  VastaaPoista
 12. http://perfect-pony.blogspot.fi/

  Tähtisumussa on pian 17-vuotiaan taivaanrannanmaalarin pohdiskeluista, hevosenhoitajaksi opiskelusta, sekä kahden pienen ponin suurista seikkailuista kertova blogi.

  En muista yhtään mistä blogiisi löysin, mutta vuoden 2013 lopussa aloitin blogin seurailun. Nykyäänkin yksi suosikkiblogeistani :)

  VastaaPoista
 13. http://yli-esteiden.blogspot.fi/

  21v. opiskelija Espoosta ja 10v. FWB-ruuna. Kyseessä uusi vuokrahevonen, jonka kanssa tarkoitus treenailla sekä koulua että esteitä. Ootkin mun blogissa ilmeisesti aikoinaan vieraillut, mutta nyt blogi on taas pitkän tauon jälkeen aktiivinen :)

  En ärsyttävää kyllä muista, mistä ekan kerran löysin blogiisi, mutta mulla on sellainen olo että oon seurannut tätä ihan alusta asti. Oot kyllä ihan mahtavan taitava valokuvaaja, ja täältä blogista saa aina uusia vinkkejä ja intoa kuvaamiseen!

  VastaaPoista
 14. Oma blogini on Doma Natural - Yhdessä Oppien

  Blogi keskittyy puolivillinä 6 vuotta eläneen arabiorin elämään ja kouluttamiseen. Ostin Ezonin lähes täysin käsittelemättömänä 2 kuukautta sitten ja ollaan edetty täysin luottamukseen perustuvan suhteemme ansiosta mainiosti. Blogi sisältää paljon videoita, koska kuvaan lähes aina (myös yksin ollessa), jotta näen myös omat virheeni ja opin hevosen reaktioista. Tervetuloa seuraamaan meidän edistymistä :)

  Blogisi olen löytänyt kenties Hippolan kautta, mutta en lainkaan muista milloin. Nyt vasta hoksasin liittyä lukijaksi, mutta olen blogiasi kyllä kurkistellut useamman kerran :)

  VastaaPoista
 15. http://kristiinaheidi.blogspot.fi

  Aloitin uuden blogin kirjoittamisen eilen. Lähden siskoni kanssa vapaaehtoistyöhön Hawaille ja blogi kertoo matkaan valmistutumisesta, tavoitteista ja muuten vaan fiilistelyistä. Blogi huipentuu kesällä matkalle lähtöön ja New Yorkin ja Hawain jälkeen elämä jatkuu ja haaveena on lähteä vielä vuodeksi uudestaan töihin. Aiemmin olen kirjoittanut http://heidiwilma.blogspot.fi blogia, mutta kuvaajan puutteen takia hevosbloggaaminen on jäänyt.

  Sulla on tosi kiva blogi! :)

  VastaaPoista
 16. http://baypearl.blogspot.fi

  Blogissa seurataan nuoren ja ehdottoman suuriegoisen suomenhevostamma Paronittaren elämää ja omistajaosapuolen, eli minun, selviytymistäni hänen arvokkuutensa kanssa. Nitan kanssa tähtäin kun ei ole missään vähemmässä kuin ensi kevään laatuarvostelukarsinnoissa! Blogissa näyttäytyy myös pv-ruuna Hondas, joka on kuitenkin saikutellut enemmän ja vähemmän koko vuoden, ja pilvilaitumet alkavat uhkaavasti lähestymään herraa.

  Siun blogiin törmäsin ekan kerran hippolan jonkun face-julkasun kautta, ja sitten toisen kerran eksyin jostakin blogista tänne, ja kolmannen kerran taas facebookista... Ja sitten jäinkin jo lukijaksi :D Tämä kaikki siis tänä syksynä!

  VastaaPoista
 17. http://behind-my-camera.blogspot.fi/

  Blogi painottuu 17 vuotiaan tytön kuviin niin koirista kuin hevosistakin. Koiravanhuksesta ajan jätettyä ei blogissa ole varsinaista päätähteä, vaan kuvailen silloin kun siihen löytyy mahdollisuus.

  Blogiisi löysin aikoinaan toisen bloggaajan lempiblogit-postsuksesta. :)

  VastaaPoista
 18. http://pretty-life-with-the-camera.blogspot.fi

  No tämän sä kyllä tiedätkin, mutta laitetaan nyt silti :D

  Eli valokuvaukseen liittyvä blogi, mitä päivittelen aina kun vain työkiireiltäni kerkeän. Kuvia löytyy ihan laidasta laitaan ja jatkossakin olisi tarkoitus melko monipuolisesti yrittää kaikkea päivittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin laittaa että miten blogiisi löysin, mutta tais olla niin että sä kerroit siitä jossain kuvausreissulla. :)

   Poista
 19. Valkoinentammaontaikaa.blogspot.fi
  2005 syntyneen tytön elämästä hevosten kanssa kertova blogi.

  löysin sun blogin blogilistalta. Kun etsin hevosvalokuvablogia.

  VastaaPoista
 20. http://senjassofia.blogspot.fi
  16 vuotiaan ratsastuskoululaisen blogi, johon tulee pääosin tuntipostauksia sekä muutamia kisapostauksia. Hevosten ohessa julkaistavaksi tulee myös muutamia lifestyletekstejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja blogiisi löysin Hippolasta, en kyllä yhtään muista milloin... Olisiko ollut talvi/kevät 2015.

   Poista
 21. Flaming Dark Chocolate
  http://riikkajahepat.blogspot.fi/

  Nuoren FWB-tamman kanssa treenaamista tavoitteellisesti.

  Sun blogia oon lukenut ihan alusta asti, oiskohan sitten ollut facebookissa linkki (?) :D

  VastaaPoista
 22. Fit in Breechers
  http://fitinbreeches.blogspot.fi/

  Melko uusi blogi, tarinoita ratsastuksen oheisharjoitteluprojektista ja hieman itse ratsastuksestakin.
  Päädyin lukemaan blogiasi Hippolan kautta ja jäin lukiaksi, koska itseäkin kiinnostaa hevosvalokuvaus ja pidän tyylistäsi kirjoittaa.

  VastaaPoista
 23. Yonkers Boko's
  http://lookatmyhorsemyhorseisamazing.blogspot.fi/
  Kahden lv-ruunan kanssa kotitalleilua ja pienimuotoista valokuvailun yrittelyä :D

  Blogisi löysin joskus facebookin hevosbloggaaja ryhmästä, hienot kuvat kiinnittivät huomion!

  VastaaPoista
 24. www.senjaheppailee.blogspot.fi

  Blogini kertoo opiskelusta Ypäjän Hevosopistolla ensimmäistä vuotta, mukana postauksissa pyörii puolylläpitohevonen ja koululta "saatu" nimikkohevonen. Tervetuloa tutustumaan!

  Sun blogisi löysin luultavammin joskus aikoja sitten Facebookista! Upeat kuvat ja muutenkin hevosten kuvaaminen kiinnosti ! :)

  VastaaPoista

 25. http://kasijokakameraaheiluttaa.blogspot.fi/
  Videoista ja piirtämisestä kertova blogi. Aika laiskasti päivittyvä nykyisin, silloin kun jotain uutta saan aikaiseksi, mutta toivottavasti sitäkin rennompaa luottevaa.

  Sinun blogiisi taisin eksyä jonkun heppatallin keskustelun kautta. Etsin eri suuntaisiin taiteiluihin liittyviä blogeja joista sitten muutama päätyi lukilistalle. En muista koska tämä tapahtui. Joitakin vuosia sitten kun tuolla sivustolla vielä jaksoi viereilla. :D

  VastaaPoista
 26. tallintarinoita.blogspot.fi
  Blogissa seikkailee kaksi maastoratsua, kuusi vilkasta agilityvuohta, kolme kissaa, kaksi kania, koira ja kana. Kaikenlaista menoa jokaisen elikon kanssa, tällä hetkellä menossa myös joulukalenteri! :)

  Tämän ihanan valokuvaus blogin taisin löytää yhden kuvattavanasi olleen hevosen blogista jokunen aika takaperin.

  VastaaPoista
 27. hebbailuja.blogspot.fi/
  Kirjoitan tätä poniblogia yhdessä kaverini kanssa. Päätähtenä vuokraponimme shettisruuna Into. Inton kanssa puuhaillaan aika monipuolisesti mm, ratsastusta, maastakäsittelyä, maastoilua ja ajoa. Usein isoja ja aika hyvälaatuisia kuvia.

  Löysin blogiisi jonkun toisen blogin kautta :).

  VastaaPoista
 28. http://todellaturha.blogspot.fi/

  Blogi lukiolaisen hevosharrastuksesta. Monien vastoinkäymisten jälkeen yritän nyt löytää uutta tapaa harrastaa ratsastusta, joten tällä hetkellä blogi päivittyy lähinnä tuntipostausten merkeissä.

  En yhtään muista mistä löysin blogisi, mutta olen seurannut tätä reilun vuoden.

  VastaaPoista
 29. my-finest.blogspot.fi
  16v kirjoittaja, 6v temperamenttinen tamma, haasteelliset treeniolosuhteet ja tavoitteena kisaaminen ensi kaudella, vaikka kunnon treenit ja valmennukset jääneet viime aikoina todella vähäisiksi.

  Löysin blogisi jalustin.netistä pari päivää sitten :)

  VastaaPoista
 30. my-finest.blogspot.fi
  16v kirjoittaja, 6v temperamenttinen tamma, haasteelliset treeniolosuhteet ja tavoitteena kisaaminen ensi kaudella, vaikka kunnon treenit ja valmennukset jääneet viime aikoina todella vähäisiksi.

  Löysin blogisi jalustin.netistä pari päivää sitten :)

  VastaaPoista
 31. Pistetään nyt, vaikka tuttuja varmaan ollaan.

  http://blogi.tiiatahvanainen.com
  Hevosvalokuvausta pääasiassa. Kun vaan jaksaisi pitää aktiivisena!

  http://a-bstrakti.blogspot.com
  Kaikkea muuta kuin hevosvalokuvausta: käsitöitä, diy-henkisyyttä, matkakertomuksia kuvien kera ym ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja äeh, en muista edes missä sun blogi tuli vastaan, mutta on siitä jo pidempi aika. Varmaan jonkun kisakuvatopicin yhteydessä on ensin bongattu kuvagalleria ja sitä kautta blogi. :)

   Poista
 32. http://henunelamaa.blogspot.fi/?m=1 Tarviikohan mun ihan hirveästi esitellä ;) no täällä kuitenkin turkulainen opiskelija ja sen ens vuonna 8v kouluheppa! En yhtään muista mitä kautta löysin sun blogin, sun kuvasivuilla oon vieraillut jo monta vuotta, mut blogiin löysin vasta vähän myöhemmin :)

  VastaaPoista
 33. http://minnesattumajohtaa.blogspot.com

  Olen tällä hetkellä vaihdossa Meksikossa, joten blogi pyörii tiiviisti sen ympärillä. Sekä ratsastusta että valokuvaamista olen harrastanut jo vaikka kuinka kauan, joten viimeistään Suomeen palattuani myös hevoset palaavat takaisin kuvioihin.

  En edes muista mitä kautta joskus aikoja sitten löysin blogisi, todennköisesti aivan sattumalta eksyin tänne jostain muualta ja jäinkin sitten saman tien lukijaksi :)

  VastaaPoista
 34. aannin.blogspot.fi
  16 vuotiaan amatööri-/harrastelijavalokuvaajan blogi. Unelmana kehittyä paremmaksi valokuvaamisessa ja blogi on oiva apuväline siinä, sillä kehityksensä näkee ja huomaa varmaan muutkin kuin minä.

  Apua, en edes muista milloin olen tämän blogin löytänyt. Varmaan hippolasta? No kuitenkin, tätä blogia on tullut seurattua jo aika pitkään. Eli varmaankin vuoden ajan.

  VastaaPoista
 35. http://anujavihru.blogspot.fi/
  Kohta nelikymppisen tädin treenipäiväkirjana aloitettu blogi, missä seikkailee oma suokkitammani sen toukokuussa -15 syntyneen varsansa kanssa.

  Sinun blogisi taisin bongata Hippolasta :)

  VastaaPoista
 36. http://sannajahepat.blogspot.fi/
  17-vuotias tyttö kertoo heppailuistaan shettiksen ja sukin kanssa, sekä satunnaisesta tunnille käymisestä.
  Löysin blogisi muistaakseni Hippolasta, n. vuosi sitten?

  VastaaPoista
 37. http://breathingbymyself.blogspot.fi/

  20-vuotiaan merkonomiksi opiskelevan, valokuvausta harrastavan naisenalun elämää hevosten ja kissojen kera.

  Muistaakseni löysin blogisi joskus Ht.netistä, kun oli linkkailtu erilaisia blogeja johonkin topaan :) Itsekin valokuvausta harrastavana seuraan mielelläni muiden valokuvaajien tuotoksia.

  VastaaPoista
 38. http://braveava.blogspot.fi/

  Nuori porvoolainen tyttö kirjoittelee niin kisoista kun arjesta hevosten kanssa. videoita ja erikoispostauksia tulee paljon. Kisaan enimmäkseen esteitä 2-tasolla ponillani Silverillä. toivottavsti käyt kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin tämä blogin hippolan kautta pari viikkoa sitten, ja on osoittautunut tosi kivaksi :)

   Poista
 39. http://haaveitahevosista.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 12-vuotiaasta tytöstä ja nuoresta suomenhevostammasta, joka on vuokrahevoseni. Tehdään yhdessä kaikenlaista, opetellaan kentällä uutta, mennään maastossa sekä välillä puuhaillaan myös maastakäsin. Toisena ratsuna toimii myös nuori shetlanninponitamma, jolla menen yleensä kerran viikossa.

  Muistaakseni googlailin jotain valokuvaamiseen / kameran asetuksiin liittyviä juttuja ja päädyin tähän blogiin, ehkä noin vuosi sitten :)

  VastaaPoista
 40. http://pinkun-ja-inkun-life.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 13v syntyneestä tytöstä ja omalaaituisesta ponitammasta joka on omani. Kisataan ja käydään maastoilemassa ja sensemmoista. Blogi viettää hiljaiseloa sillä miut stressiä ja aikatauluja on nyt enemmän kuin lakisallii mutta katsotaan, toisiko uusi vuosi uudet kujeet ;)

  Blogisi löysin ihan sattumalta noin vuosi sitten, en edes muista mistä, mutta siitä asti olen ollut koukussa tähän blogiin!:)

  VastaaPoista
 41. http://varsaprojekti.blogspot.fi/

  Blogissa seurataan vähän hevosenomistajan arkea, mutta pääpaino on varsaprojektilla. Varsaprojektin ensimmäinen vaihe (tiineysaika) on jo loppupuolella ja huhtikuuta odotellaan kuin kuuta nousevaa...

  Löysin blogisi Hippolan kautta ja olen siitä lähtien ihastellut upeita kuviasi. Saisinpa joskus tulevasta varsulistakin samanlaisia hienoja otoksia :)

  VastaaPoista
 42. http://laukkalahestymisella.blogspot.fi/

  Säännöllisen epäsäännöllisesti kirjoitteleva ratsastuskouluoppilas ja innokas valokuvaaja. Blogista löytää tuntipostauksia sekä kisapostauksia ja usein ottamiani kuvia. Joskus myös jokunen erikoispostaus saattaa joukosta löytyä :)

  Löysin blogisi noin puoli vuotta sitten muistaakseni Hippolan kautta. Kuvasi ovat upeita, osaisipa iteskin :)

  VastaaPoista
 43. Et varmaan vielä tiedäkkään mun blogia ;)
  momoona.blogspot.com

  20-vuotiaan arjesta hevosten parissa kertova blogi jonka päätähtenä 10v pv tamma Glitter. Valmentaudumme ja kilpailemme esteillä ja tavoitteet ovat juurikin kilpailemisessa.

  Sun blogin löysin aikoinaan sun kuvasivuston kautta :)

  VastaaPoista
 44. http://riiviotjakaurakamu.blogspot.fi/

  18-vuotias tyttö kirjoittelee kolmesta agilitylampaasta ja vuokrahevosestaan. Blogini tarkoitus on kylvää iloista mieltä ja muistuttaa siitä, ettei elämää kannata ottaa liian vakavasti :) !

  Löysin blogisi joskus puolisen vuotta sitten toisen blogin kautta. Saan blogistasi aina inspiraatiota valokuvaukseen, joka on myös lähellä omaa sydäntäni. Olisinpa joku päivä yhtä taitava kuin sinä! Mukavaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 45. Ride love Laugh

  Blogissani kerron muutamasta ratsastettavanani olevasta hevosesta, pääasiassa pv-tamma Topanga ja friisitamma Maaike. Tykkään myös kovasti valokuvaamisesta ja yritän päästä kuvauskeikoille mahdollisimman usein ja esittelen niitä blogissa. Muitakin juttuja löytyy silloin tällöin. Olen 25-vuotias ja asun Tukholmassa. Kirjoitan blogia kahdella kielellä, ainakin silloin kun ehdin ja jaksan kääntää... ;)

  En muista miten löysin blogiisi. Täysi mysteeri. :o olisko blogitallin kautta?

  VastaaPoista
 46. http://mruggla.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 4-vuotiaan täykkärin ja kohta 17 vuotta täyttävän tytön arjesta. Mukaan mahtuu myös kaikenlaisia käänteitä mitä hevosenomistajuuteen kuuluu. Tarkoituksenamme on joskus tulevaisuudessa nousta kilpakentille, mutta ennen sitä on vielä paljon tehtävää! Blogia olen päivitellyt viimeiset 4 kk hieman vähemmän ollessani työssäoppimassa, niin tulee olemaan vielä tammi-helmikuukin, mutta sen jälkeen pääsen taas aktivoitumaan paremmin sillä kuvaajia on mahdollista saada paikalle :)

  Blogiisi löysin blogitallin kautta tai sitten Facebookista, en tarkalleen muista :)

  VastaaPoista
 47. tempputaituri.blogspot.com

  Valokuvauksesta, koirista ja käsitöistä innostuneen 17-vuotiaan naisenalun koirablogi. Postauksia sekarotuisesta koirastani, sen ja monen muun jutun valokuvaamisesta, DIY-ohjeita ja vähän kaikenlaista muutakin.

  Löysin blogiisi tuon hevosblogiäänestyksen kautta.

  VastaaPoista
 48. http://riskiraja.blogspot.fi

  17-vuotiaan tytön ja 10-vuotiaan trakehnertamman elämästä kertova blogi. Harrastan itse paljon valokuvaustaja into on suuri ja kuvia onkin aika paljon blogissa esillä ja mulla on valtava halu kehittyä paremmaksi ja paremmaksi! Nyt on blogi rintamalla ollut hieman hiljaisempaa hepan sairastelun vuoksi, mutta nyt siitäkin ollaan toipumaan päin ja suunta on vain ylöspäin, sekä hevosen, että blogin suhteen!

  Itse löysin blogiin googlatessani erilaisia kuvaideoita, ja jäin samantien koukkuun! Kuvasi olivat uskomattoman hienoja ja sulla oli hyviä ideoita! Vuoden olen roikkunut mukana ja aion jatkossakin!

  VastaaPoista
 49. Minäkin! :D
  19-vuotiaan nuoren naisen heppailublogi kera kotielämän, valmennusten ja kilpailujen. Blogi on aktiivisimmillaan kisakaudella, koska pyrin kuvallisiin postauksiin ja yksin kotitallilla häärätessä ei kuvia tule kun kännykkäkin pysyy takuuvarmasti takin taskussa.

  Sun blogin lukijana oon ollut ties kuinka kauan, enkä ihan vielä oo lähtemässä lipettiin ;) Kiitos sulle jo kaikesta tähän mennessä!<3

  VastaaPoista
 50. http://ponitsuvi.blogspot.fi/

  18-vuotiaan tytön ja hänen vuokrahevosensa touhuilusta kertova blogi.

  En oikeastaan muista, miten ja milloin löysin blogisi, mutta veikkaisin, että noin vuoden verran olen ollut lukijana. Olen itsekin pienimuotoisesti harrastanut valokuvausta, joten hevosvalokuvausblogit kiinnostavat siksi kovasti. Mielestäni sun kuvat on todella upeita, joten jäin siksi seuraamaan! :)

  VastaaPoista
 51. http://ponitytonpilvilinnnatt.blogspot.fi
  Ratsastuskoululaisen ja ikuisen ponitytön talleilublogi, joka eksyy satunnaisesti muihinkin aiheisiin.

  Tänne on tie käynyt vasta ihan hetki sitten, jalustin.netin kautta. Selailin blogeja sieltä ja availin mielenkiintoisen oloisia, tätä selailin pitkäänkin ja sitten tuli lopulta lisättyä tämä myös omalle lukulistalle. Syynä lukijaksi liittymiselle nopealla selailulla mukavaksi todetut postaukset, hienot kuvat ja selkeä ulkoasu. Ja nousipa samalla oma valokuvausinto taas ihan uusille taajuuksille, jospa sitä kohta pääisisi itsekin räpsimään :)

  VastaaPoista
 52. jannacharlotta.blogspot.fi
  Koira- ja hevosvalokuvaukseen painottuva blogi. Välillä myös höpöttelyä kuvankäsittelystä ja kuvaamiseen muutenkin liittyvistä aiheista.

  Olisikohan ollut viime kesänä kun löysin blogisi Suvililja.netin kautta :)

  VastaaPoista