keskiviikkona, tammikuuta 13, 2016

Blogin osoitteen muuttaminen?

Varmaan vuoden verran (okei, ainakin puolivuotta) on tullut mietittyä blogin osoitteen vaihdosta. Ihan suoraansanottuna itseäni häiritsee osoite, joka ei vastaa blogin nykyistä sisältöä millään tavalla. Mielelläni siis muuttaisin tuon enemmän blogia vastaavaksi, joko blogin nimeen tai kuvasivustoon liittyväksi. Tässäkohtaa kuitenkin mietin myös teitä lukijoita, kuinka moni jaksaa uudelleen liittyä blogin lukijaksi? Osoitteen vaihdoksen myötä nimittäin uudet postaukset eivät näy, ellei blogin lukijaksi rekisteröidy uudestaan.

Eli kaikessa lyhykäisyydessään, mitä mieltä blogin lukijakunta on? Jaksaisitteko päivittää blogiluetteleoanne vai jäisikö se sitten siihen?

Jos mä ihan varovasti vaan hiukan kysäsen....

21 kommenttia:

 1. Kyllä mä ainakin jaksan. Mielelläni seuraan jatkossakin. :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin kyllä jaksan ehdottomasti! :) olen siis vaihdon kannalla.

  VastaaPoista
 3. Kyllä jaksan, kunhan blogi näkyy bloglovinissa normaalisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyykin tuo bloglovin juttu tarkastaa, että säilyykö se vai joutuuko sitä jotenkin muuttamaan! :)

   Poista
 4. Mulla ei postaukset näy osoitteenvaihdon jälkeen, vaikka liittyisin uudelleen lukijaksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko ensin koittanut poistaa sen blogin sun lukuluettelosta ja sen jälkeen lisännyt uudestaan?
   Toki mietin myös kokonaan uuden blogiosoitteen tekemistä ja blogin sisällön sinne tuomista, jolloin ei tarvitse kuin liittyä uuden blogin lukijaksi :)

   Poista
 5. Vaihda osote ihmeessä jos siltä tuntuu! Niin loistava blogi ettei ne pari klikkausta mitkä uudelleen lukijaksi liittyminen vaatii tunnu missään... ;)

  VastaaPoista
 6. Jaksan, kunhan et yhtäkkiä muuta, ettei ehdi huomata uutta!!

  VastaaPoista
 7. Hyvän blogin jaksaa aina lisätä listalle uudestaan! :)

  VastaaPoista
 8. Mie perustin kokonaan uuden blogin. Aika paljon lukijoita lähti, mut samalla se oli tosi puhdistavaa. :) Toisaalta, eiköhän ne lukijat sieltä perästä tule jos oikeasti haluaa seurata. Kannattaa vaan useaan kertaan vanhassa blogissa muistutella, että osoite muuttuu. Koska monet lukee niin paljon blogeja, että helposti saattaa hukkua päivitys lukulistalla, jos moni päivittää postauksen jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli siis se toinen mitä harkitsen, vanhat postauksethan voi sinne uuteenkin blogiin tuoda. Eli käytännössä sama vanha blogi mutta uudella osoittella vain :)

   Poista
  2. Juu, silleen mie teinkin just, et toin vanhat tekstit (ja poistin niistä ne turhat).

   Poista
 9. Yäää älä vaihda, oon niin tottunut paukuttamaan osoiteriville tätä osoitetta :D tulee itku ja hampaiden kiristys kun vanha koira ei opi uusia temppuja

  VastaaPoista
 10. Kyllä kun mun seuraama blogi vaihtoi osoitteensa, pysyin sen samaisen blogin listalla :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiva kuulla! Tosi monelle käy kuitenkin niin, että kun blogin osoite vaihtuu ei blogger enää välttämättä päivitä uusimpia tekstejä lukijalle. Näin on käynyt myös muutaman kerran niiden blogien kohdalla mitä olen itse lukenut :)

   Poista
 11. Jos seuraa bloglovinin kautta, niin pysyy lukijana vaikka osoite vaihtuu. Toki siinä saattaa mennä hetki ennen kuin bloglovin päivittää sen osoitteen, niin heti ei välttämättä näe postauksia kun osoite muuttuu. Ja kyllä mä jatkaisin seuraamista, vaikka joutuisi vähän ylimääräisiä klikkailemaan osoitteen muuttuessa, on niin paljon tullut inspiraatiota ja hyvää mieltä sun postauksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä infosta, itse en ole niin tutustunut tuohon blogloviniin, mutta kiva että siellä toimii suhteellisen helposti lukijana pysyminen vaikka osoite vaihtuisi!
   ja kiitos myös ihanista sanoista, on kiva kuulla että inspiraatio on levinnyt eteenpäinkin :)

   Poista