torstaina, tammikuuta 21, 2016

Kaikki rakkaat samassa kuvassa


En olekkaan ennen kuvannut koiraa, hevosta ja ihmistä samaan aikaan. Onneksi kuvattavana oli maailman helpoin hevonen, tuo tuntuu joka kerta poseeraavaan yhtä hyvin, ja hyväkäytöksinen koira, joten koko juttu saatiin muutamassa minuutissa valmiiksi. Ei siis kohteiden tarvinnut kauaa kyhjöttää pakkasessa auringon noustessa.

Kuvia katsellessanne huomaatte varmasti eron vesileimassa. Olen jo pitkään halunnut vaihtaa vesileiman nimmari-tyyppiseen leimaan, joka ei ole kuvassa niin hallitseva ja antaa enemmän tilaa itse kuvalle. Testaan tämän käyttöä hetken aikaa, mutta jos kuvia alkaa kävelemään vastaan jossakin muualla, kuin täällä blogissa, tulee vanha suurempi leima uudelleen käyttöön.

19 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tosi kauniit kuvattavat:)

  VastaaPoista
 2. Aivan upeat kuvausolosuhteet. Ihana tausta. Ja toi viimeinen kuva, ooooooooo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olosuhteet kuvaamiseen olivatkin aivan kympin arvoiset kaikella muulla tapaa paitsi pakkasukon puolelta. Miinusasteita oli aika kiitettävästi päälle 20 :D

   Poista
 3. Oon kyllä Annika niin kiitollinen edelleen näistä kuvista! Oot vaan paras :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ mut oli kuule kyllä hyvät kuvattavatkin! Teitte hommasta kovin helppoa!

   Poista
 4. Aivan törkeän hienoja kuvia! Ihana tunnelma <3
  Sellainen kysymyskin heräsi, että saakoja kuviasi tai niiden taustoja käyttää hyödykseen piirtämisessä? Enkä puhu nyt mistään kaupallisesta myyntituotosta, vaan ihan noin muuten vaan piirustelusta? Tajusin että hitsi näistä kuvista (taustoista!) voisi ottaa mallia kun on niin ontuvaa etenkin tuo taustojen räpläys :D Hyi kauhea minä kun menin ajatukseni näin julkisesti paljastamaan soosoo!

  VastaaPoista
 5. Nää on aivan ihanat kuvat, varsinkin eka! Ihailin näitä jo aiemmin Henun blogissa.

  Uusi vesileima on mun mielestä tosi kiva! Simppeli, selkeä ja näkyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   haha tässä käy nyt jatkuvasti niin, että mallit ehtii julkaisemaan kuvat ennen mua kun on niin paljon julkasitavaa etten millään pysy aikataulussa :D

   Poista
 6. Ihan sairaan hyviä kuvia! Oot kyllä aivan mahtavan hyvä kuvaaja, löysin tän blogin vasta tänään ja oon jo selannu varmaan kaikki postaukset läpi... Uus vesileima on muuten kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kokoajan koitan kovasti kehittyä, vielä on paljon paljon tekemistä ja oppimista :)

   Poista
 7. Nämä on kyllä tavattoman ihania! :)

  VastaaPoista
 8. Vitsit tosta tuli kyllä magee tuosta yhteiskuvasta! Oot kyllä aivan huippu ja vesileimakin on hieno! Elegantti ja yksinkertainen mutta silti tuollainen professional ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä että se leima sopii muidenkin silmään :D

   Poista
 9. Nää on aivan ihania! Etenkin ensimmäinen ja viimeinen.

  VastaaPoista
 10. Hyviä kuvia tosiaan, ja miksipä ei nimmarivesileimaa. :) Valokuvahan on teos siinä missä piirustuskin (tai maalaus), ja nekin siis signeerataan. Ite en pysty julkasemaan melkein yhtään kuvia signeeraamatta, tulee jotenkin tyhjä fiilis ilman (ei väliä onko kuva piirretty vai räpsitty). Signeerauksella myös suojellaan kuvaa ryöstämiseltä, josta syystä yritän ite laittaa sen sellaseen kohtaan kuvaa mistä se näkyy ihan hyvin mutta on (parhaimmillaan) hankala poistaa.

  Tuossa on kanssa hepalla hieno naamakuvio, tykkään tuommosista valuvista merkeistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :) Mulla tosiaan ollut paljon isommat leimat ennen, sillä hepomaailmassa on tuota koipoimista yllättävänkin paljon enemmän mitä olen luullut.

   Nättejä hevosia on aina ihana kuvata, tämä tosiaan kuuluu yhtiin kivoimpiin kuvattaviin :)

   Poista
  2. Noita kuvaryöstöjuttuja on ihan jännä lukea, ainakin tietää miltä on säästynyt kun ei koskaan meikäläisen kuvia ole kukaan kai pöllinyt (enkä edes julkaise heppavalokuvia, vaikka mieli tekisi). Ihme miten sellaista edes kukaan tekee kun kaikki rikoksethan yleensä saadaan jossain välissä selville...

   Sitä aina valikoituu käytännön kautta se "kunnon" malli, jos valinnanvaraa on, mutta jokaisessa elukassa on aina jotain kuvauksellista kuitenkin. :)

   Poista