lauantaina, tammikuuta 09, 2016

Kuurapoika junior

Alkuperäisesti minun piti reissata lomalla kauemmas kotoa, kuitenkin monien pikku ongelmien takia (työvuorojen vaihtoja ja auto-ongelmia molemmissa päissä) moni reissu peruuntui. Kuvattomaksi en tosiaan kuitenkaan jäänyt, sitten pistettiin vain puskaradio laulamaan parin päivän varotusajalla tuttujen suuntaan, ja heti olikin viikonverran kuvahommia buukattu suht lähelle kotia. Ensimmäisenä maanantaina oli vuorossa kolme eläintä, tiistaina seuraavat kolme, keskiviikkona, torstaina ja sunnuntaina yhdet. Siihen päälle seuraavana maanantaina kaksi hevosta ja tiistaina kolmas.

Koska ensimmäinen maanantai tuli todella puskien takaa, sunnuntaina vasta sovittiin reissu, ei siinä ehditty kauheasti miettimään sitä mitä kuvataan. Kun aamulla lähdin ajamaan sain todistaa aivan upeaa kuuraa ulkona, ei siinä enää kauaa tarvinnut miettiä miten ja missä kuvataan ja sainkin kolmen hevosen verran kuurakuvia. Lähtö kuuran keskelle tehtiinkin aika pikapikaa, ennen kuin aurinko nousisi liian korkealle. Onneksi hevosten omistaja oli tuttu!

Ikinä ennen en ole päässyt kuvaamana kunnollisia talvikuvia, joten nämä olivat itsellekkin kultaakin kalliimpia. Ensimmäiset julkaisinkin jo, tässä toiset ja kolmannet ovat vasta tulossa.
10 kommenttia:

 1. Upeita ovat! Toisiksi viimeinen on ehdoton lempparini, wow! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se toisiksi viimeinen taisi olla myös omistajan lemppari :)

   Poista
 2. Onko 2. ja viimeisessä kuvassa käynyt moka niskahihnan poistossa jälkikäteen vai miten hepan niska näyttää hassulta? Hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2 en oo varma mutta vikassa näköjään ainakin on! Kiitos kun huomautit, pitää korjata nuo. Huomaamatta noita mokia sattuu aina välillä kun näitä tekee sen 5-6h putkeen :D

   Poista
 3. Ei hitsi miten upeita! Toi kultainen aurinko+lumi on vaan jotain niin kaunista ja oot saanut kyllä todella hienosti ikuistettua sen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! tuon päivän kuura oli kyllä niin älyttömän upea, että pakko se oli jotenkin saada kuviin mukaan ikuistettua :)

   Poista
 4. Wau mitä kuvia! Pakko jäädä seurailemaan blogiasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! :) toivottavasti tykkäät jatkossakin.

   Poista