tiistaina, tammikuuta 05, 2016

Liian elegantti metsähän!

Edelleen lauantain kuvasaldoa. Kovin erikoisia kuvia ei tämänkänä hevosen kanssa otettu, metsän mörrimöykyltä tuo ei oikein näyttänyt ja lisäksi kova ja erittäin vahva auringonvalo, sekä tarkennusvammainen objektiivi vaikeuttivat kuvaamista huomattavasti. Siispä suurin osa kuvista oli loppujenlopuksi pääkuvia, sekä omistajan toivoma rakennekuva. Ainakin tämä kaveri sai leikkiä varsinaista kiiltokuvatyttöä säihkyvine turkkeineen näissä kuvissa.

10 kommenttia:

 1. Alkuun en lukenut tekstiä, vaan selasin kuvat. Olin ihan varma että nää ois ollut jotain arkistoihin jääneitä kesäkuvia! Tosi hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu, ei ois joulukuussa kyllä uskonut että talvi on tulossa :D sen takia metsään mentiinkin kun kaikki paikat olisivat muuten olleet kuraa täynnä, kiitos sateisen marras-/joulukuun.

   Poista
 2. Tosi hienoja kuvia ja tosi hieno hevonen!

  VastaaPoista
 3. Wautsi mikä hevonen! Todella kaunis valo ja muutenkin ympäristö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hevonen on ihan mahtava kieltämättä! Valo itsessään oli vähän haasteellinen, mutta hyvä että näyttää kivalta ympäristön kanssa :)

   Poista
 4. Onpas kyllä kiiltävä kaveri! :D Varmaan kiva haaste valokuvaajallekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tuo kiiltävyys tuo omat haasteensa kun toinen paikka meinaa palaa puhki ja seuraava taas meinaa mennä täysin mustaksi :D

   Poista