maanantaina, tammikuuta 04, 2016

Mustaa mustalla

Joulukaletenrissa julkaistu arvonta on suoritettu viikonlopun aikana ja voittajalle on lähetetty sähköpostia. Voittajaksi setviytyi Essi (theessiemilia@gmail.com), onnea!
Jonain päivänä vielä pääsen testaamaan hevosten kuvaamista oikeilla studiovälineillä. En sitten tiedä tapahtuuko se 10,20,30 vai 40 vuoden päästä, mutta jonain päivänä. Silloin voisi vaihtaa taustan vaikka ruskean sävyiseen, tai muuhun sopivaan väriin. Muttä tätä odotellessa on pakko tyytyä näihin kotikutoisiin kuviin vajailla välineillä. Ei siinä mitään, saa näinkin ihan kivoja efektejä aikaiseksi, mutta varmasti kunnon studiokamoilla saisi paljon siistimpää. Tämän tyyppisistä kuvista tulee varmasti jo jonkin verran yliannostusta, mutta jatkuvasti koitan keksiä tapoja parantaa näiden tekemistä, niin treenien tuloksia tulee sitten laitettua esille ja muistiin. Jos sitä jonain päivänä vaikka keksisi jotakin häikäisevää.

6 kommenttia:

 1. Onko sulla instagramia? Jos on, käy ehdottomasti tsekkaamassa @studiointhestable! Siellä ehkä vähän inspiraatiota just näihin studiokuvien tyyppisiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olen seurannut kyseistä tiliä jo pidemmän aikaa! :)

   Poista
 2. En mä ainakaan vielä näihin oo kyllästyny. :) On sulla muutakin. Tykkäsin tästä setistä erityisesti koska malli on niin söde ja kiva katella näin talviaikaan hitusen pörröisempiä kavereita. Kolmanneksi alin on mun lemppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva etten oo ainut joka ei näihin kyllästy! :) ja tosiaan muuta on luvassa paljonkin, ei mitään liikettä mutta muuta hevoskuvaa kyllä, vähän perinteisempää :)

   Poista