torstaina, tammikuuta 28, 2016

Salattu metsä


Tämä metsä oli aivan mahtava. Törmäsimme siihen puolivahingossa Moonan kanssa, samalla kun otimme glitteristä ja hänestä yhteiskuvia. Samantien, kun huomasin tuon metsän, tiesin ettei sitä voi jättää käyttämättä kuvaamiseen. Onneksi Glitter on niitä hevosia, kelle mikä vaan puuha sopii, joten mentiin metsään. Minnekkään kauas ei onneksi tarvinnut rämäpiä, polkua 20m eteenpäin ja sopiva paikka oli jo löytyny. Siinä kuvatessa mietin miten ihmeessä saan tuon metsän fiiliksen vangittua tuonne hevosen taustalle, tuommoinne vanha ja salaperäinen, mutta näin jälkeenpäin ajatellen se taisi onnistua ihan hyvin. Ainakin nuo sävyt toimivat omaan silmään, metsä näyttää samaan aikaan vihreältä ja harmaalta, kuten se olikin.21 kommenttia:

 1. Mahtava metsä ja hienoja kuvia taas. Ihanaa katella vihreyttä näin loskan keskellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo metsä olikin aivan uskomattoman näköinen, tosin nämä on kuvattu muistaakseni vielä joulukuun puolella, että loskaa ja harmautta silloinkin oli tarjolla :D

   Poista
 2. Kannattaa hankkia omaksi kuvausrekvisiitaksi naruriimu, se on nimittäin todella paljon helpompi poistaa kuvista kuin suitset! Ja sillä saa helposti pidettyä aisoissa vähän vilkkaammatkin tapaukset paineen ansiosta. Tulee helpompi toteuttaa näitä satumaisia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Menee ehdottomasti harkintaan. Käytössä tuo voisi olla kiva niissä tilanteissa, joissa tiedän jälkikäteen poistavani kaiken ylimääräisen hevosen päältä. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oli kyllä mieletön tuuri tuon metsän löytyminen! :)

   Poista
 4. Vau, on kyllä satumainen! Kolmas kuva ehkä vähän pilaa tunnelmaa, tuo polku noin selkeänä ja heiniä syövä hevonen vie sitä kaunista ja salaperäistä fiilistä mikä muissa on.
  Kaksi viimeistä on ihan suosikkeja! Vähän erilaisia, kun näyttää aivan kuin seisoisi jollain kivellä puron varrella (oonko ainoa jolle tulee tällainen fiilis... :D ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taas koin polun ja muutaman ruohonkorren luonnollisena, aivan kuin hepo olisi yllätetty rauhallisesta syömishetkestään :D

   Poista
 5. Vautsi mikä fiilis näissä kuvissa on! Tykkään etenkin toiseksi viimeisestä kuvassa, jossa on hieman miniatyyrimäinen tunnelma. Ihan kuin hevonen seisoisi vain pienen kiven päällä, vaikka todellisuus taitaa ollakin aivan jotain muuta :D

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Uskomattoman hienoja kuvia, joista todellakin tuo metsän tunnelma välittyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kuulla että sain kuin sainkin tuon metsän tunnelman esiin! :)

   Poista
 8. Uskomattomia kuvia! Nää on ehdottomasti yksiä mun suosikkeja sun kuvista. Ihana maisema ja hieno hevonen!

  VastaaPoista
 9. Älyttömän hienoja kuvia kyllä!

  VastaaPoista
 10. Toisiksi viimeinen on niin upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulle tuli oikein yllätyksenä kuinka paljon noista viimeisistä kuvista on tykätty :)

   Poista
 11. Metsäkuvissa on aina omanlaisensa tunnelma, todella upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi suomessa tuota metsää riittää :D

   Poista