maanantaina, tammikuuta 25, 2016

Vuono neiti

Nyt se on sitten varmistettu, 70-200mm putkilo toimii taas! Mahtava fiilis kun kalustoon voi jälleen luottaa. Ensimmäiset kaksi kuvaa on otettu nyt paljon käytetyllä Sigman 105mm linssillä, irtojuoksukuvat sitten tuolla korjatulla putkella. Eikun vaan liikekuviakin taas ottamaan kunhan tästä taas vain keretään.

Yhtä irtouoksutuskuvista piti testata käsitellä hieman enemmänkin, halusin koittaa miltä näyttää kun taustalta ottaa aidat pois ja ponilta myös suitset poistelee. Itse pidän jäljestä, kuva rauhoittuu huomattavasti, mutta ei tuota kyllä kaikille kuville rupea tekemään. Melkonen homma nimittäin. Ehkäpä tässä pääsee jonain päivänä tai vuotena vielä ihan tarhassa/laitumella rallittelijoita kuvaamaan.8 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo kuva mistä on poistettu aidat ja suitset! Vaikka on nää muutkin kivoja, niin se esiintyy ehdottomasti edukseen. Varsin soma hevosneiti, ihana parta <3

  Mietin tuossa, että kun poistat kuvasta suitset, niin suupielet jää helposti hassun näköisiksi. Tuli mieleen, että auttaisiko tässä jos kuolainremmejä laittaisi jo kuvaustilanteessa vähän löysemmälle? Silloin suupieli ei olisi jo lähtökohtaisesti niin "pitkällä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on ollut aika pitkälti ongelmana, sitten toisaalta en kuitenkaan viitteisi alkaa suistia löysentämäänkään kuk monen kanssa pitää lähteä pihapiiristä pois. Nyt oon (näistä kuvista myöhemmin) koittanut erilaista tapaa tehdä suupieli uudestaan ja se tuo inan verran paremman tuloksen. Mutta harjottelukysymys tämä saattaa pitkälti vaan olla :) ehkä mä vielä joskus opin :D

   Poista
 2. Todella hienoja kuvia ja on kyllä söpö vuoniskin♥

  VastaaPoista
 3. Hyviä kuvia, olet kyllä tosi taitava kuvaaja! Nätti poni:)

  VastaaPoista
 4. Nätti vuonis neiti ja ihana tuo parta! En kestä <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Sä osaat kyllä "vangita" hetket todella hienosti kameralla, olet taitava kuvaaja :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis vuonohevonen! Tykkään kahdesta ensimmäisestä kuvasta kaikista eniten :)

  VastaaPoista