keskiviikkona, helmikuuta 03, 2016

Karvanalle hurjana!


Kerrankin oli asetukset oikeassa oikeaan aikaan ja kuvaaja vielä hereillä! Yllä oleva kuva ei nimittäin ole mitenkään suunniteltu, kuten ei alimmaisena oleva pystyynhyppykuvakaan. Tarina näiden takana toki on aika hauska. Tunsin omistajan ja hevosen ennestään, joten kun olimme käyneet metsässä kuvaamassa päätimme vielä mennä pellolle muutamaa otosta varten. Siinä sitten pellolla ollessamme kyykistyin ja tokaisin täysin vitsillä ikäänkuin hevoselle, että "nyt sitten sellaista rodeomeininkiä peliin". Samalla sekunnilla kaveri sitten päätti näyttää omaa repertuaariaan ja ponkaisi ylös ja eteen, josta seurasivat nuo kaksi hauskaa kuvaa. Tilanteena ei niin mukava, ikuistettuna ihan uskottava. Tätä toki jälkeenpäin naureskeltiin, aivankuin hevonen olisi ymmärtänyt vitsikkään tokaisuni ja päättänyt toimia ohjeiden mukaan.

9 kommenttia:

 1. Vähän tossa kolmoskuvassa tulee noi risut kivasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti hetken miettiä, että mitkä risut. En itse edes ollut kunnolla noita huomannut :D

   Poista
 2. Eikä! Oot saanu kyllä uskomattoman hyvin vangittua ton tilanteen ekassa ja vikassa kuvassa! :D Noista välittyy se f i i l i s... ;)

  VastaaPoista
 3. Toka ja neljäs ehdottomat lempparit, oot aivan superhyvä kuvaamaan! :)

  VastaaPoista
 4. kaikki sun kuvat on ihan samalaisia. onko tarpeen tehdä kaikista oma postaus jos ne on näitä metsäkuvia kaikki? pitäisikö sinun keksiä jotain uusia ideoita? kuvassa kaksi näkyy selvästi suitsien rajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta on tosi paljon pyydetty samanlaisia kuvia, joten silloin niitä myös tulee jonkin verran. Mutta samoin esimerkiksi irtojuoksutuskuvat ovat aina samantyyppisiä, niin myös pääkuvat. Jos ajattelisin että en saisi julkaista mitään kuvia mitkä muistuttavat toisiaan, en voisi julkaista melkein mitään. Myöhemmin on toki tulossa myös omia projektikuvaustyyppisiä kuvia, mutta niiden tuloon menee hetki. Koitan jotenin julkaista näitä aikajärjestyksessä

   Minusta itsestäni on kiva julkaista aina yksi hevonen kerrallaan, pysyy kuvamateriaali selkeänä ja kuvia on helpompi valita. Lisäksi usein talleilla on kaksi vaihtoehtoa, pelto tai metsä (joskus mahdollisesti tie). Ja kun pellot ovat olleet todella huonossa kunnossa on vaihtoehtoja ollut aika vähän. Toki ammattilainen keksisi varmaan vaikka mitä, mutta näin pienen luokan harrastajana mennään niillä eväillä mitä omaa.

   Poista