lauantaina, helmikuuta 20, 2016

Kirsikkana kakun päällä: Prinssi ja prinsessa

Viimeinen postaus Petran hevosia käsitellen, ja ajattelinkin jättää sekä minun että Petran suosikkikuvat viimeiseksi, kirsikkana kakun päälle. Kun juttelimme matkaamisestani Petran luokse kuvaamaan syttyi päässäni aivan hullu idea, taino ajattelin josko vihdoin ja viimein uskaltaisin ottaa käyttöön idean ja ehdotuksen kuvista, joista olin unelmoinut jo pidemmän aikaa.

Minulla oli vanhempieni luona kaapissa roikkumassa aivan ihana mekko. Kerran käytetty ja kaappiin uutta käyttökertaa odottamaan jätetty. Yksi syy, miksen tuota ikinä myynyt, oli se että jonain päivänä halusin kuvata jotakuta tuo mekko päällä hevosten kanssa. Siispä tuumasta toimeen ja ehdotusta Petralle menemään mekkokuvan kera. Arvioin, että mekko voisi istua Petran päälle kuin nakutettu, ei me loppujenlopuksi niin erikokoisia olla ja mekossa oli sitäpaitsi nyörit takana, jotka antoivat sille lisää kiristysvaraa. Onnekseni Petra innostui asiasta enemmän kuin osasin odottaa, ja heti vastauksena sainkin että hänne Uffensahan voisi sopia näihin kuviin kuin nenä päähän.

Mekkokuvauksille sovittiin ajaksi Lauantai aamu, tosin herätessämme vilkaisimme pakkasmittaria ja kysyin Petralta vielä kerran, että oletko aivan varma tarkenemisestasi. Petra vastasi tarkenevansa, joten eikun mekko kainaloon ja talliin laittamaan Uffea kuvausvalmiiksi. Kuvaustilanteessa sitten hieman ylivaroin ja otin kuvia enemmän kuin laki sallii, tällaista tilaisuutta kun ei usein tule. Tuloksena tilanne, että suosikkien valitseminen oli hankalampaa kuin pitkään aikaan. Tähänkin postaukseen lopulta valitsin kuvat hyvin summanmutikassa. Joten vaikka kuvat ovatkin tyyliltään kaikki hyvin samanlaisia, oli ihana vihdoin ottaa kunnollisia mekkokuvia!26 kommenttia:

 1. Vau, näähän vois ihan olla jotain leffajulisteita! Tosi hienoja ja tunnelmallisia :)

  VastaaPoista
 2. Hei wau, nyt on onnistunut kyllä ihan loistavasti idean toteuttaminen! Noissa on just sellasta kuninkaallista ylväyttä muuta myös sitä prinsessamaista herkkyyttä. ;)
  Oot sä kyllä niin taitava saamaan sitä tunnelmaa kuviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tuon blogin otsikon keksin jälkikäteen paremman puutteessa :D mutta hyvä että tuntuu osuvan!

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia! Mäkin olen säästänyt mun yhden ihanan iltapuvun ja toivon, että saisin tilaisuuden käyttää sitä kuvauksissa vielä joku päivä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos asusteleltte täällä seudulla niin pistä mulle ihmeessä viestiä, olisi hieno päästä toteuttamaan toisetkin mekkokuvaukset joskus. Varsinkin noin kauniin ponin kanssa! :)

   Poista
 4. Ihana kun oot noin tuottelias. Toivottavasti jaksaa löytyä intoa vielä pitkään koska näitä on tosi kivakatella. :) Mun lemppari on toi missä malli istuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu tuotteliaalta kun on kuvannut yhdessä paikassa monta hevosta :D mutta koitan pysyä tuotteliaana! hieman koulu, työ ja liikkumisongelmat tosin verottavat kuvasaaliita. Ensi kesänä olisi kuitenkin tarkoitus kartuttaa kesäkuvavarastoa, joten eiköhän kuvia tule löytymään :)

   Poista
 5. Seuraavia kuvauksia niin odotellessa! Jännittää jo nyt mitä kaikkea saadaan aikaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! En malta odottaa että löydetään sopiva väli! :)

   Poista
 6. Siis vau mikä mekko! Aivan upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Melkeen olin kateellinen Petralle kun oma mekkoni istui hänelle paremmin kuin minulle :D

   Poista
 7. Upea mekko, upea hevonen, upeita kuvia! Siis wow!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tuollaisten mallien kanssa vaan voi epäonnistua :)

   Poista
 8. Siis aivan mahtavan näköisiä kuvia! :o

  VastaaPoista
 9. vau! aivan ihania! Petran pitää tauluja teettää näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jostain hänellä kai oli tarkoituskin teettää :)

   Poista