maanantaina, helmikuuta 22, 2016

Kukkaispoika


Anniina julkaisikin omia suosikkeja Albertin kukkaispoika kuvista jo tammikuussa. Koska itse tulen armottomasti perässä näiden kuvajulkaisujen saralla, saatte nämä albertin kuvat nähtäväksenne omankin blogini puolella vasta nyt.

Pötkylän tapaan, myös Albert sai harjaansa kukkaisa. En voinut vastustaa kiusausta käyttää näitä myös tällä mustalla pojalla, varsinkaan kun Anniina ihastui kukkaisajatuksesta. Albertin mustassa karvassa ja jouhissa on se hyvä puoli, että kaikki vaalea ja pienikin esine oikein pomppaa esiin ja musta tuntuikin oikein koroastavan kukkasia. Pelkkien valkoisten kukkien lisäksi Albertin miehisyys sai kärsiä kahdesta pinkistä kukasta, omistajansa kun tuntuu tuosta pinkistä pitävän.

Pääkuvat olivat tällä kertaa se helppo juttu. Anniina oli ladannut muutaman minuutin pituisen pätkän hevosen hirnuntaa puhelimeen, ja tämä ääni todella herätti albertin. Ongelmia tuotti irtojuoksutus, sillä Alberttia ei millään kiinnostanut juosta kahta askelta enempää. Ei vaikka ponikaveri sitä yritti yllyttää. Muutaman kerran Anniina vei Albertin laitumen toiseen päähän, josta poika sitten pinkaisi juoksuun kunnes pääsi takaisin siihen päätyyn, jossa se halusi seisoskella. Ponin innoittamana onneksi nähtiin myös muutama ravi askel. Tosin kokoajan siinä piti kuvatessa olla skarppina ja valmiina painamaan laukaisinta, jos en olisi ollut nuo ravi askeleet olisi jäänyt kuvaamatta.6 kommenttia:

 1. Pitäisi myös kokeilla näitä kukkaiskuvailuja, nää kuvat on vaan niin nättejä!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia! Pitäisi itsekin koittaa joskus ottaa tällaisia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä vaan sitten ideaa toteuttamaan, näiden koittaminen on aina hauskaa :D

   Poista