keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2016

Ifolorin kuvakisa, haaveena galleriataulu


Paljon tulee tehtyä kuvia muille. Nyt ifolorilla on käynnissä kuvakisa, jossa kakkospalkintona on mahdollisuus voittaa galleriataulu, vaikkakin pieni, mutta silti kunnon taulu. Olen jo pitkään halunnut teettää minulle itselleni tärkeästä eläimestä taulun, joten avittaa saa ja käydä äänestämässä. Jos vaikka tuurilla pääsisi niiden 10 joukkoon, joiden kesken tuo taulu arvotaan. Kiitän auttavia avusta!

Äänestämään pääsee tästä: http://kuvakisa.ifolor.fi/?i=7536

Minulla on Idaa kuvatessa aina sama ongelma. En ole ikinä täysin tyytyväinen niihin kuviin. Joka kerta mietin, että haluan ottaa jotakin mikä kelpaisi tauluksi. Siinä hetkessä saatan olla tyytyväinen, mutta muutaman päivän kuluttua löydän niistä kuvista aina jotakin sanomista. Tosin lupasin itselleni että kun tästä kerkiän, niin rupean kuvaamaan tammaa useammin, eli aina kun vaan kykenen ja ehdin. Kyllä vielä jonain päivänä saan sen THE kuvan, josta tulee sitten oikein suurensuuri taulu seinälle. Nyt esillä olevissa mustataustaisissa kuvissa on jo sellaisia, joita voin harkita ja varmaan teettäisinkin taulun jos pystyisin, mutta edelleen sitä maagisen upeaa otosta odotellessa.

Esimerkiksi tämä silmä. Muuten oikein kiva, mutta tuo heijastus..
 Ei ollenkaan toivottu lisä tähän kuvaan.

2 kommenttia:

  1. Maalaamalla kun tekee taulun, niin saa heijastuksen silmästä muokattua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaisinkin sulta varmaan taulun jos pystyisin, nyt vaan muutto syö kaikki pienen opiskelijan varat. Täytyy kattoa sitten uudestaan kun pääsen työelämään kiinni, siihen saakka vaan haaveilen! :))

      Poista