sunnuntaina, huhtikuuta 24, 2016

Mustavalkoinen vai värillinen?

Edeltävien kuvauksien yhteydessä sain napattua tämän kyseisen kuvan. Nyt en kuitenkaan oikein osaa päättää kummasta versiosta pidän enemmän, värillisestä vai mustavalkoisesta? Omaan silmään tämä on kuva, jonka voisin itsekkin laittaa seinälle, vaikkei hevonen ole minulle erityisesti mikään rakas (vaikka tuttu se onkin), jotenkin vain pidän kuvan fiiliksestä. Nyt kysynkin teiltä katselijoilta, kumpi kuvista miellyttää enemmän silmäänne? Omille kuville tulee herkästi niin sokeaksi, että olisi mukava saada muidenkin mielipiteitä.Lopuksi vielä vierekkäin:22 kommenttia:

 1. Mustavalkoinen on omaan silmään hienompi. :)

  VastaaPoista
 2. Mustavalkoinen!! Tosin se on mun mielestä melkein aina kaikessa parempi :D

  VastaaPoista
 3. Mustavalkoinen jos muokkaus on onnistunut, tässä kuitenkin värillinen ;) Kontrastin pitäs olla mustavalkoisessa suurempi minun makuuni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas en lisäisi kontrastia enää enempää ettei kuvasta tule suttuinen. Toki se on nykypäivänä vähän ruudustakin kiinni, eri näytöt näyttää kontrastit ja värit helposti hieman eritavoin :)

   Poista
 4. Mustavalkoinen on musta kivempi. Siinä korostuu hienosti valon ja varjon välinen kontrasti ja pienet yksityiskohdat, kun taas värillisessä kuvassa se hepan värikkyys vie huomiota muualle. Kummatkin ovat joka tapauksessa todella upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä itsekkin mustavalkoisen kohdalla mietin! Kiitos kovasti kommentista :)

   Poista
 5. Omasta mielestäni värillinen on kivempi :)

  VastaaPoista
 6. Yleensä aina pidän enemmän värillisestä. Mustavalko on niin tylsää, tavallaan. :D näistäkin värillinen on mun silmään parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taidan taas niin paljon tuijotella värillisiä kuvia että mustavalkoiset tuppaavat kiehtomaan :D Mutta molemmissa on kyllä puolensa!

   Poista
 7. Kiitos kaikille mielipiteistä! On mielenkiintoista seurata kuinka nuo mielipiteet jakautuvat :)

  VastaaPoista
 8. Yleesä molemmat on hienoja, mutta näistä kuvista ehkä värillinen. Mustavalkoinenkin on hieno mutta mun mielestä toi värillinen näyttää jotenkin elävämmältä. (:

  VastaaPoista