keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2017

Kun yhdestä tuli kolme / Osa1


Talviset kuvailut eivät onnekseni jääneet vain tuohon yhteen kertaan. Sain saman päivän aikana, kuin edellisenkin talvikuvausparin, kiinni toisenkin kuvattavan. Tämä kuvattava oli sellainen, joka oli viime heinäkuussa ollut minuun yhteydessä, mutta kuvausviikko oli jo täynnä kun hän samaiselta viikolta paikkaa kyseli. Jotenkin tämä kuitenkin jäi mieleeni. Plussana oli vielä suhteellisen läheinen sijainti, joten päätin kokeilla kepillä jäätä ja tulos oli kuin olikin positiivinen. Kuvauspäivä sovittiin arki-iltapäiväksi ja eikun matkaan.

Kuinka sitten yhden hevosen sijasta pian kuvasinkin kolmea? Talli sinänsä oli tuttu, olin siellä muutamia hevosia aikaisemminkin kuvannut. Sattuikin niin, että samaan aikaan siihen sitten osuikin muutamia tutumpia henkilöitä. He huomasivat kantavani kameraa mukanani ja pian alkoi sadella kysymyksiä: "ehtisitkö kuvaamaan tämän meidänkin hevosen samalla?". No, siinä sitten tehtiin aikataulujen pikalaskelmat ja suunnitelmat, miten saataisiin kuvattua kolmisen hevosta tehokkaasti suht lyhyessä ajassa. Valoa kun ei helmikuun iltapäivissä ollut vielä kehumiseen saakka. Porukan ensimmäisenä kuvattiinkin ihana Knabstrup tamma! Muiden kuvat laitan omiin postauksiinsa.4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun taas päivität tätä blogia! :) Siis vautsi toi pilkullinen hevonen on hieno ja tosi upean taustan olet sille valinnut, se maastoutuu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heppa oli kyllä ihana! Vähän itseä harmitti tuo maastoutuminen, suurin osa kuvista oli sen takia hyvin "lättäniä". Se ihana 3d efekti puuttui, mutta minkäs mahdat kun se oli ainoa paikka mikä ei ollut luistinrataa 😂 tuossakin meinasi tulla pari ilkeää liukastumista... Toisaalta taas omalla tavallaan maastoutuminen on hauska, kun koko kuva on samaa värimaailmaa. Eniten olisin kyllä pitänyt varmaan kunnon lumimaisemasta mistä hepo ois pompannut kunnolla esiin. :)

   Poista
 2. On kyllä tosi nätti hevonen! En malta odottaa seuraavia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on muutama postaus ajastettuna, mutta sen jälkeen tulee hieman väliä kun ollaan reissunpäällä. Mut mahd. pian siitä sitten taas uutta postausta ulos! :)

   Poista