torstaina, maaliskuuta 16, 2017

Talven riemua


Kuvausvuosi aloitettiin tällä kertaa Helmikuussa. Täällä Turussa ei pahemmin tuota lunta ole näkynyt, ja kun sitä viimein satoi, tuli pienelle kuvaajalle hätä etsiä malleja upeaakin upeampia lumikuvia varten. Onneksi muutamia yhteystietoja oli ylhäällä. Siispä otin yhteyttä pikapikaa muutamaan tuttuun, ja puolituttuun, henkilöön josko heillä olisi tuon yhden lumisen viikonlopun aikana aikaa laittaa hevosensa kameran eteen. Vastaus tulikin nopeasti: 
"Minä: hei miten on, asutteko vielä tossa lähellä. Mietin vaan kun nyt ois varmaan se THE hetki ottaa lumikuvia.
Ponin omistaja: Joo oon nyt menossa tallille ja kaverikin meinaa hiihtoratsastaa siellä, pääsetkö nyt?
Minä: Joo mahtavaa! Kävelen siihen varmaan sen 30min, nähdään pian ja toivottavasti löydän perille!"

Ja niinhan siinä sitten kävi, että talvivaatteet heitettiin päälle ja pienen pähkäilyn jälkeen löysin perille. Muutama tunti siinä tallilla vierähti, kuvattiin hiihtoratsastusta, pääkuvia ja lumessa juoksentelevaa kaunista ponia, saldona huima määrä kuvia. Mutta mikä parasta, nautin koko hommasta täysin rinnoin! En muuten ole ikinä ennen edes kuvannut hiihtoratsastusta, mistäköhän mahtaa tuokin puute johtua.

Jälkikäsittelyn puolella jouduin suhmuraisen päivän takia näkemään hieman ylimääräistä vaivaa, mutta lopputulos ei ollut omaan silmään ollenkaan hullumpi. Varsinkaan näin pitkän tauon jälkeen. Onneksi poni oli väriltään helpohko, eikä mikään musta, joka olisi ollut varmasti kunnon motivaation tappaja vaikeudellaan näin heti alkuvuodesta.

Tämä! Tämä oli ehdottomasti koko päivän suosikki. Se tarttui silmääni jo kuvatessa ja käsiteltäessä tein sen ensimmäisenä.2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tämä viimeisten kuvien polle! Lemppariksi valikoitui sinunkin lemppari, upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan mielettömän ihanan näköinen! Ja halutessaan todella valokuvauksellinen :)

      Poista