sunnuntaina, maaliskuuta 26, 2017

Talvinen yritys


Tämä keikka menee siihen kategoriaan, jota vaidaan kutsua "vedetään varasuunnitelma hatusta"- kategoriaksi. Elimme vielä helmikuuta, otimme kuvattavan kanssa riskin, toivoimme lumen kestävän maassa ja puissa kolmannenkin päivän. Niin hyppäsin eräänä aamuna bussiin ja ajelin kuvauspaikkakunnalle 1,5h, mistä omistaja minut noukki mukaan. Harmiksemme tosin lumesta oli jäljellä enää ainoastaan loskaa. Pienen palaverin jälkeen saimme aikaiseksi jonkinlaisen sotasuunnitelman ja lähdimme liikkeelle kohti vanhaa ladon seinää. Kakkos suunnitelmana toimivat vanhat kunnon studiokuvat ovensuussa ja pikku irtojuoksutus maneesissa. Onneksi sovittiin, että tulen keväämmällä uudelleen, voidaan koittaa parantaa tämän surkean kelin seurauksena tulleita ruutuja.

Oli muuten aivan hurmaava tämä kuvaamani pikkumies! Söpö katse ja kovin ihanan oloinen muutenkin. Omistajansa oli kouluttanut tätä varsin hyvin, kuvaajalle sopimattomaksi, ihmiselle eritttäin kivaksi. Tämä kaveri nimittäin ei ikinä kääntynyt ihmisestä poispäin, vaan aina palasi muutaman sekunnin jälkeen omistajansa eteen. Oli siinäkin meillä brobleema, kaveri oli liian hyvin sisäistänyt käsitteen "ihmiselle ei takamusta käännetä". Noh, eikun luovat keinot käyttöön ja saatiinhan siitä lopulta muutama oikein nätti ruutu!
4 kommenttia:

 1. On kyllä todella pehmeä ja ystävällinen yleisilme tällä hevosella! Hienosti se välittyy myös kuvista! Todella hurmaavan oloinen kaveri :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä tosiaan oli hurmaava katse! Nuorikin tämä oli, vasta n. 4-5v muistaakseni. Varmasti aivan huippu kisakaveri kun kasvaa ja kehittyy. :)

   Poista
  2. Kääntyi 4v, on syntynyt 2013 ;)

   Poista
  3. Noni, aattelinkin että bongaat tän! :D

   Poista