sunnuntaina, huhtikuuta 30, 2017

Irtojuoksutuksen harjoitusmalli


Eletään aikaa 15.4.2017.
Pidän hevosten kuvaamisesta irtona, siihen vai tajoutuu harmittavan harvoin mahdollisuuksia. Nyt kuitenkin sellainen mahdollisuus tuli, ja pääsin ottamaan yhdet irtojuoksutuskuvat harjoituksen kannalta. Tausta ei ole mikään maailman miellyttävin, mutta kaikkea nyt ei tietenkään voi ikinä saada. Hevonen oli onneksi aivan ihanan sympaattinen ja helppo kuvattava!

Nämä on otettu aamuvarhaisella, joskus puoli kymmenen aikaan. Alunperin meidän piti aloittaa kuvaaminen jo klo 9, mutta tässä kohtaa kuvaaja hieman mokasi. Tallin pihassa totesin unohtaneeni akun kotiin. Onneksi kuvattava oli tuttu, eikä hänellä ollut kiire ja koti ei ollut kaukana. Äkkiä vain hakemaan akku ja takaisin talliin. Tämä on joku jokavuotinen juttu, kerran vudessa joko akku tai muistikortti pitää unohtaa kotiin. Ehkä nyt sitten selvisin tämän vuoden osalta tällä.

Auringon suunta ei ollut aivan otollisin, siistejä valoja sai kuvattua oikeastaan yhdeltä kentän sivulta. Onneksi mallimme kuitenkin piti tästä sivusta ja hölkkäili siinä reippahasti moneen kertaan. Taustojen takia itse juoksukuvat eivät ole niinkään nannaa, vaikka ihan kivoja nuokin. Tällä kertaa omaksi suosikikseni nousi aivan ylivoimaisesti tuo kaikkein ylin pää/rintakuva, joka on otettu hieman rauhallisemman laukkaspurtin keskeltä.

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia! Mitä materiaalia toi kentän pohja mahtaa olla? On meinaan jotenkin erikoisen näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kommentti oli jostain syystä mennyt roskapostiin! Mutta, kiitos kaunis :) Kentän pohja taisi olla jonkinlaista kumirouhetta muistaakseni.

      Poista