keskiviikkona, helmikuuta 21, 2018

Kuuraa ja auringon valoaKauhean vaikea päätää mistä kuvista nyt sitten aloittaisimme! Mutta ehkä aikajärjestys on nyt varmin nakki kaikkien kannalta. Elämme siis aikaa 21.1.2018, päivä jona kuvasin kolmea hevosta ja ohimennen muutaman kuvan koirastakin. Tässä kohtaa on ehkä asiaan kuuluvaa sanoa, että talvi on ehdottomasti yksi suosikkiajankohtiani kuvata. Ainakin aina silloin kun se suostuu saapumaan tänne läntiseenkin suomeen... Mutta varsinkin rakastan tuota kuuraa koivuissa, se tuo ihan uskomattoman ihanan efektin kuviin ja ihan livemaisemiinkin. <3

Voin muuten kertoa, että kuvaamisen starttaaminen muutaman kuukauden täystauon jälkeen ei ollut ihan helppoa. Tuntuu että kädessä on viisi varvasta, silmien tilalla jotain muuta ja kaikki on aivan mahdotonta. Onneksi mallit oli kauniita ja kuvasimme liukkaista pohjista ja kovasta pakkasesta johtuen vain potrettikuvia. Eikä se käsittelykään ihan noin vain lähtenyt liikkelle, takkusi aika kauan ennen kuin sain mitään järkevää aikaiseksi.

Sanoinko jo, että rakastan talvea ja siitä seuraavia sinisä sävyjä <3 Itse pyrin tarkoituksellisesti jättämään lumen ja kuuran sinertävän sävyiseksi, täysvalkoista lämminsävytteistä talvikuvaa teen hieman harvemmin.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Oot todella hyvä kuvaan ja saat aina tunnelman välitettyä kuvasta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana kuulla, että kuvista välittyy tunnelmaa. Välillä näille tulee itse niin sokeaksi, että kaikki alkaa näyttää samalle :)

   Poista
 2. Ihana tuo viimeinen kuva missä hevonen ja koira näyttää toisilleen kieltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tilanteena kieltämättä aivan loistava! Kortilla oli ensin ihan kunnollinenkin "me tässä vähän haistellaan" kuva, ja kun selasin eteenpäin niin silmille pomppasi tämä. En voinut olla nauramatta :D

   Poista