perjantaina, helmikuuta 23, 2018

Ohimennen kuvattuja onnistumisia

Todella usein harmittelen sitä, että moni tilanne menee ohi koska minulla ei ole kameraa mukana, en vain kehtaa nostaa sitä kameraa ja laukoa ruutuja menemään, tai viimeisenä vaihtoehtona en vain kerkeä kaivamaan tuota koko 3kg laitosta laukusta tarpeeksi vauhdikkaasti esiin. Tämän postauksen kuvat ovat kuitenkin juuri näitä ohimennen otettuja otoksia ja tilanteita. Olin kuvaamassa ystäväni nuorta suomenhevosta ja kävelimme heidän pihattonsa ohitse. Kuin tilauksesta pihatossa eräs nuorikko ja shetlanninponi asettuivat aivan loistaviin kuvausasetelmiin, minkä seurauksena syntyivät seuraavat kuvat.

Näistä varsinkin tuo ensimmäinen, missä shetlanninponi on laajemmassa taustassa, on oma suosikkini. Liian harvoin tulee tilaisuuksia ja mahdollisuuksia käyttää hyödyksi ympäristöä noinkin laajassa kuvassa (tai sitten niitä omia ideoita vastaavaan rajaukseen ja sen toteutukseen ei ole vielä tarpeeksi). Poni toki olisi voinut katsoa muuhunkin suuntaan kuin taakseen, mutta tilanne oli nopeasti ohi, eikä tuolta kauaa nyt pysty ponille huutamaan että "katsoppas tuonne vasemmalle!". Keskimmäisestä olisin voinut photaroida aidan ponin takaa pois, mutta mielestäni se ei tuo kuvalle sen kummoisempaa lisä-arvoa, joten jäi tekemättä. Alimmassa taas olisi, kiva jos olisin tajunut jättää myös vasemman puun viereen hieman avointa tilaa. Pieniä suuria asioita, eivät ne kuvista varsinaisesti huonoja tee, mutta jos olisin noita saanut korjattua olisivat kaikki kolme ehkä inan mielenkiintoisempia.

2 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia! Mullakin on välillä ongelma ottaa se kamera esiin, erityisesti julkisissa tiloissa!

  vaaranvoima.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Joo varsinkin sillon, jos yleisöä on paljon, niin jää tuo järkäle herkästi laukkuun, ei vaan kehtaa kaivaa esille. Tosin onneksi usein missään ihmismassassa ei tuota kameraa onneksi tarvitse, ehkä joskus maisemakuviin.

   Poista