keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2018

Kuvausprojektit nyt myös blogissa


Meinasin ensin, että en laita kuvausprojektien mallihakutekstejä tänne blogiin. Pian kuitenkin lopulta ajattelin, että miksi ei? Blogia saattaa seurata joku sellainen ihminen, joka ei facebookkia seuraa, joten siellä se sivu nyt on!

Mistä siis on kyse? Lyhyesti sanottuna, minulla kytee aina välillä päässäni vähän erilaisempia kuvausideoita hevosille, mutta mallit tuppaavat näihin puuttumaan. Lisäksi osa projekteista pohjaa vahvasti omaan mielenkiintoon jotakin tiettyä asiaa kohtaan (esim tiettyä rotuja tai värejä kohtaan). Projekteihin suostuvat pääsevät kuvattaviksi ihan ilmaiseksi, eikä matkakulujakaan tarvitse korvailla kuin vasta todella pitkiltä matkoilta, jos joskus niiltäkään. Lisää projekteista voi lukea blogin "projektit" sivulta, ja näiden tiimoilta minuun voi olla yhteydessä joko sähköpostitse tai facebookin välityksellä.

Jos sinulla on pienikin epäilys hevosesi sopivuudesta mallinhommiin projektieni siivellä, niin laita rohkeasti viestiä. Vaikkei hevosesi pääsisi enää juuri siihen prokkikseen mukaan, saattaa sille aueta paikka jostain muusta mielenkiintoisesta kuvaushommasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti