lauantaina, huhtikuuta 21, 2018

Lumiratsastukset aamunkoitossa

Vaikka kevät alkaa vihdoin ja viimein saapua puran minä edelleen talvikuvien kuvakansioita! Nämä kuvat on otettu 24.2 ja onneksi jo maaliskuussa saatu omistajille. Itse en näitä vaan ole vielä kerinnyt "virallisesti" julkaisemaan.

Lähdimme kahden hevosen, tai tarkemmin yhden hevosen ja yhden ponin, kanssa aamulla aikaisin toteuttamaan peltoratsastelukuvauksia. Ideana ottaa kivoja treenikuvia lumessa. Sää vaan ei ollut meidän kanssa ihan samaa mieltä. Vaikka aamu oli upean kirkas, oli se myös äärettömän kylmä ja kuvaukset koitettiinkin toteuttaa mahdollisimman reippaasti, ennen kuin ratsastajat jäätyisivät kalikoiksi hevostensa selkään. Koska kuvia on paljon, laitetaan ensin kuvat mustasta herrasta ja omaan postaukseensa sitten ihanan kimon poniveijarin kuvat.

Tämän kerran oppina oli säätää mustan hevosen karvan kiillettä kirkkaan lämpimän oranssin sävyisen auringon kanssa. En nimittäin halunnut mustan ruunan näyttävän ihan palaneen ruskealta. Tämä vaati yllättävän paljon jälkityöstöä ja viimeisen päälle työstöt tehtiinkin vain vajaaseen 15 kuvaan, loput meni kevyemmällä työstöllä. Osaan myös jätettiin tarkoituksella auringon aamuhehku.


2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, varsinkin neljäs ja seitsemäs olivat sykähdyttäviä :O

  Pörheää Menoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä miten erilailla ihmiset näitä kuvia katsoo, oma ehdoton suosikki oli nimittäin tuo viimeinen kuva :D

   Poista