perjantaina, huhtikuuta 27, 2018

Talviystävät


Jätin sitten muuten kamerakassini edeltävälle tallille kun tälle keikalle lähdin. Oli se kiva huomata 30min ajon jälkeen, että sinne jäi ne salamat ja systeemit, mitä olisi näissäkin kuvauksissa voinut käyttää. No ei mitään, kaikki vähäinenkin luonnonvalo käyttöön ja kuvaamaan. Harmi, että olin juuri kuvitellut päässäni vasemmalta tulevan salamavalon piirtämässä syvyyttä hevoseen. No toisen kerran sitten ja taistelu harmaata keliä vasten alkakoon.

Tavoitteena oli ottaa hevosesta muutama poseerauskuva, jonka jälkeen siirtyisimme ottamaan muutaman kuvan koirasta ihan ohimennen. En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta kuvata nämä kaksi myös yhdessä, joten tuumasta toimeen ja koira hevosen viereen. Toki homma ei mennyt ihan niin helposti, koiranen kun oli hiukan varautunut nelijalkaisen ystävänsä suhteen ja hevosen hieman liikkuessa mielellään otti muutaman askeleen kauemmas. Muutama ihan kiva kuva silti saatiin aikaiseksi.

Käsittelyn kannalta nämä kuvat ovat käyneet läpi aika ronskin photaroinnin koska 1. minua huvitti käsitellä ja 2. ilma oli niin harmaa, että hvyä kun kuvat eivät näyttäneet mustavalkoisilta. Sitäpaitsi, mitenkä sitä oppii ikinä mitään uutta jos ei koita välillä kaikkea vähän oudompiakin juttuja!


2 kommenttia:

  1. Tuo ensimmäinen kuva, jossa ovat sekä koira että hevonen, on aivan ihana!

    VastaaPoista