maanantaina, toukokuuta 14, 2018

Uusia edittejä, vanhoja kuvia

Monessa paikkaa aloitellaan pian laidunkautta. Itselleni olen onnistunut buukkaamaan yhdet laitumellelaskukuvaukset (jee!), mutta vielä sen enempää mahdollisia laidunkuvauspaikkoja ei ole tullut julki tai tietooni. Näin laidunkauden kynnyksellä päädyin jotenkin selailemaan vanhoja kuvia, ja löysin kuvakansion mihin en ollut ikinä editin kannalta koskenutkaan. Kansio oli alunperin iltakuvauksen harjoituskansio, mikä jäi ajanpuutteen takia editoimatta. Kyseessä siis ei ollut mikään sovittu varsinainen kuvaus, kunhan nautittiin tutun kanssa yksi hämärä ilta heppojen seurasta.

Nyt kuitenkin innostuin ja selasin kansiota. Luulin alunperin, ettei siellä ollut edes yhtä kehityskelpoista kuvaa, mutta näin vuoden jälkeen selaamalla silmääni sattui muutama  yksilö, jotka selvästi kaipasivat jälkityöstöä. Se on jännä, miten joskus paaaljon myöhemmin saattaakin löytää kuvien seasta jotain kehityskelpoista tai mielenkiintoista. Joskus kannattaa näköjään kuvata "varastoonkin" jotain.

Kuvissa ei ole mitään sen kummempaa, kuin laiduntavia, tönöttäviä ja käynnissä vaeltelevia hevosia. Kuvat on kuitenkin toisaan otettu auringonlaskun aikaan, joten koetin editissä vahvistaa tätä tunnelmaa ja värimaailmaa. Mahtoiko onnistua?

Huutelen nyt sitten samalla täällä, kun tuo fb huutelu ei oikein tuottanut tulosta. Pääseekö teillä hevoset laitumelle? Mahtaisikos tuota laitumelle laskua päästä kuvaamaan? Jos tämä olisi mahdollista, laittele viestiä photoman fb sivuille tai spostitse photoma@live.fi, tsekataan mahtaisivatko aikataulut käydä yksiin. Ja toki laidunkuvia, tai laidun juoksutuskuvia, voi kuvata myöhemminkin kesällä, oikein mielelläni kuvailenkin.
Omaksi suosikiksi nousi ehkä tuo kuva shettiksestä. Entä siellä ruudun toisella puolella?

2 kommenttia:

  1. toinen kuva on mun lemppari, ihanat värit ja utelias suomiputte katselee mitä ihmettä kuvaaja touhuaa heinikossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli varmaan suomipoika ihmeissään kun kuvaaja mönkii pitkin maita ja mantuja 😂

      Poista