perjantaina, kesäkuuta 15, 2018

Auringon paahteen hillintää


Nyt oli yksi mielenkiintoisimmista kuvattavista pitkään aikaan! Koitan kuvatessa olla olematta roturasisti, ja minä ihan todella pidän monista eri roduista ja jokaisesta löytyy hienoja edustajia, mutta kyllähän se mieltä aina lämmittää kun pääsee kuvaamaan sellaisen rodun edustajia, mitä ei normaalisti ihan jokapaikassa näe. En nyt sanoisi että IC:t olisivat varsinaisesti super harvinaisia, mutta en minä niitä nyt ole äärettömän montaa myöskään saanut kamerani eteen. Eikä siinä muuten mitään kummaa, mutta ovathan nämä aivan omannäköisiään hevosia, kuten esimerkiksi friisiläiset, erilaiset barokkihevoset, arabit ja muut vastaavat rotuedustajat.

Tätähän sitten piti kuvata edestä, takaa, sivulta, paikoillaan, liikkeessä ja hyvä kun ei ylösalaisinkin. Sitäpaitsi, onhan se vaan karu fakta että "ei hevosihmisiä" kiinnostavat eniten nämä erikoisemman näköiset rodut. Ne ovat monen silmään mielenkiintoisemman näköisiä, eivät esimerkiksi omat tuttavani erota hyvin liikkuvaa suomenhevosta etupainoisesta mallista.

Kun katson näitä kuvia muutama päivä käsittelyn jälkeen totesin, että olisin voinut jättää näihin ehkä inan enemmän valoa, mutta toisaalta, eipähän ole hevonen puhkipalanut. Tummemmalla lookilla olen myös koittanut hieman hillitä tuota porottavan auringon tuomaa efektiä ja siinä koen onnistuneeni kohtuullisesti. Taas siis hieman viisaampana eteenpäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti