maanantaina, kesäkuuta 11, 2018

Uutta ulkoasua!

En muista milloin tämän blogin ulkoasu olisi viimeksi saanut kunnon kasvojenkohotusta. Kauan siitä ainakin on ja päätinkin viimein, että asiaan tulee nyt muutos. Koska omat ulkoasuntekotaidot ovat hyvin hyvin vajaavaiset ja ruosteiset, päätin ensimmäistä kertaa elämässäni turvautua ulkopuoliseen apuun. Aikani etsittyäni löysin Veeran, joka ystävällisesti suostui ottamaan ulkoasutilaukseni vastaan. Annoin muutamia esimerkki/ideatyylejä, joista yksi nousi lopulta ylitse muiden. Käytiin läpi missä muodossa postausten olisi kiva olla, sivupalkit, linkit, värimaailmat, kaikki mahdollinen. Suurin inspiraatio taisi tulla tuosta ulkoasun kuvasta. Lopuksi jotenkin ihmeellisesti Veera sai niistä epäselkeistä ohjeistani taijottua jotain ihanan selkeää, yksinkertaista, mutta samalla tyylikästä.

Itse olen aivan rakastunut. Ulkoasu on ihanan simppeli ja korostaa kivasti kuvia. Ajatella, että kerrankin kaikki tässä on ajateltu loppuun saakka, pieniä someikoneita myöten. Ensin kyllä olin hieman skeptinen noille auki klikkailtaville postauksille, mutta nyt todella pidän niistä. Sen lisäksi että etusivu näyttää kivalle kaikkine kuvineen, ei sitä tarvitse rullailla kilometrin matkaa. Useinhan kuvien takia postaukseni venyivät aivan järjettömän pitkiksi selata.

Ulkoasu on testattu toimivaksi ainakin Chromella ja Explorerilla. Ainoa millä se ei täysin toimi (meidän löytämillämme selaimilla) on iphone, joten kyseisten laitteiden kanssa kannattaa käyttää blogin mobiiliversiota.

Nyt on ihana taas lähteä päivittämään blogia! Uusia tekstejä ei olekkaan tullut suuren kuvankäsittelyjonon takia, sekä ulkoasumuuoksen valmistumisen odotuksen vuoksi.


Minä olen aivan äärettömän tyytyväinen. Mitä sinä pidät?
Jos jollekulle muuten heräis halu ulkoasuja kohtaan, niin Veeraan saa yhteyden sähköpostitse: veeraj@live.fi, suosittelen ehdottomasti!

6 kommenttia:

 1. Mielettömän kiva ja uniikki! :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä hieno, mutta ei toimi läppärin ruudulla. Tuo vasemman reunan kuva on niin leveä, että peittää tekstin osittain. Jos haluaa lukea tekstin kokonaan, pitää rullailla sivusuunnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äh voi vitsi, on testattu tämä parilla läppärilä ja varmaan kolmella eri näytöllä. Pitänee pyytää tsekkaamaan pystyiskö jotenkin kaventamaan.

   Poista
  2. Se on kyllä tosiaan aika leveä, minun läppärini ruudulla vie puolet tilasta. Isommallakin ruudulla häiritsee se, että "banneri" ei vierity eli joutuu pitämään selainruutua kamalan leveällä, jos haluaa, että koko teksti näkyy. Eli ongelma ratkaistuisi jo ihan sillä, että banneri vierittyisi eikä olisi väkisin koko ajan näkyvissä.

   Poista