tiistaina, heinäkuuta 17, 2018

MALLIHAKUMallihaku meritunnelmiin!

Photoma hevoskuvagalleria ja aaveen.net järjestävät yhteisen hevoskuvauspäivän sunnuntaina 19.8.2018 Porin eläinrannan illassa. Etsimme kameroidemme eteen ensisijaisesti hevosia jotka:

- Pysyvät hallinnassa naruriimulla ja joita pystyy juoksuttamaan naruriimussa
- Menevät veteen
- Ovat vaaleita tai erityisen näyttäviä

Jos hevosesi osaa jotakin temppuja, teillä on erikoisvarusteita ym., iffoathan meitä niin osaamme hyödyntää hevosesi osaamista.

Mukaan mahtuu yhteensä 5 hevosta, joille jokaiselle varataan tunnin kuvausaika. Muös omistajien kuvatoiveita kuunnellaan. Kuvattavat saavat molemmilta kuvaajilta parhaat otokset käyttöönsä. Kuvaus on täysin ilmainen. Nyt olisi siis tilaisuus saada omasta hevosesta kuvia ihanassa ympäristössä peräti kahdelta kuvaajalta.

Omaa nelijalkaistaan voi ehdottaa sähköpostitse Mintulle (minttu@aaveen.net) tai Annikalle (photoma@live.fi), kuvaajien facebooksivuilta löytyvään julkaisuun (photoma, aaveen.net) tai laittamalla jommalle kummalle facebookissa yksityisviestiä. Lisääthän mukaan kuvan hevosestasi!

Päätämme mallivalinnoista 5.8.2018 mennessä. Olemme yhteydessä valittuihin henkilökohtaisesti ja jos vastaat pääseväsi paikalle huomaathan että tällöin sitoudut myös tulemaan paikalle. Tulemme kysymään valittavilta puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, jotta saamme tarvittaessa yhteyden.

Pyrimme aloittamaa kuvaukset ensimmäisen hevosen kanssa noin klo 16:30 ja viimeisen kanssa n. klo 20:30. Aikataulut laskemme tarkemmin valintojen jälkeen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti