Kuvaamaan?Kaipaatko hevosestasi tai teistä yhdessä uusia kuvia? Minulta luonnistuvat niin potretit hevosesta, kaverikuvat, ratsastuskuvat kuin irtojuoksutuskuvatkin nelijalkaisesta ystävästäsi. Takanani minulla on useamman vuoden kokemus hevosten kuvaamisesta, sekä oma hevostaustani auttaa ymmärtämään milloin hevonen on todella edukseen. Myös erilaiset projektit ja taidekuvat kiinnostavat minua ja näiden toteuttamista voimme suunnitella yhdessä.

Olen autollinen ja vaikutan pääasiassa Varsinais-Suomen alueella. Pidemmistäkin reissuista voidaan keskustella, mutta yleensä tällöin koetan saada reitin varrelle muitakin kuvattavia, tai voidaan kerätä samalta tallilta useampikin kuvauskohde. Kuvaukset järjestän pääasiassa viikonloppuisin, oman päivätyöni ohessa. Kuvien käsittelyaika on yleensä n. 2pv-2kk riippuen omista kiireistä, joskus voi siis mennä kauemminkin. Kuvauksista veloitan lähtökohtaisesti matkakustannukset (0,2e/km).

Kuvaus sisältää:
~ n. 1h kuvausta yhteisen suunittelun mukaan
~ väh. 10 parasta kuvaa huolellisesti jälkikäsiteltynä
~ Toimitus digitaalisena nettikansion välityksellä.

Kuvista hevosen omistaja saa siis itselleen parhaat versiot jälkikäsiteltyinä digitaalisina versioina. Kuvat toimitetaan salasanasuojatun nettikansion välityksellä. Kuvia saa käyttää omassa sosiaalisessa mediassa ja niistä saa tehdä itselleen printtejä, mutta luovuttaminen kolmannelle osapuolelle ilman keskustelua ei ole sallittavaa. Kuvien käsitteleminen itse jälkikäteen (esim. värien/kontrastin/rajauksen muuttaminen) ei ole hyväksyttävää. Vähintäänkin kuvan yhteyteen pitää laittaa maininta siitä, että kuvaa on itse käsitelty uudelleen. Itse julkaisen parhaita kuvia pääasiassa sosisaalisen median kanavissa (fb: photoma hevoskuvagalleria, instagram: @makiannika, tämä blogi + nettisivujen portfoliot)

Minut saa kiinni parhaiten joko facebookin välityksellä tai sähköpostista: photoma@live.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti