Projektit


Projektit ovat erilaisia valokuvasarjoja tai tietyntyyppisiä kuvia, joissa toteutan omia ideoitani ja näkemyksiäni hevoskuvista. Projektit toteutan omien intressieni mukaan, ja päätavoite on päästä tekemään se tietynlainen kuva, joka kummittelee päässäni. Nähin projekteihin etsin usein tietynvärisiä/rotuisia/tyyppisiä hevosia tai lokaatioita, ja näistä pyrin ilmoittelemaan tällä sivulla.

Osa projekteista on pidempiaikaisia ja niihin on jatkuva mallihaku. Osa suoritetaan tiettyyn aikaan vuodesta ja osaan mahtuu mukaan vain muutama hevonen.

Suurimmassa osassa kuvauksia edellytän ratsukolta/kuvauksiin osallistujilta kuitenkin täysi-ikäisyyttä, ihan jo turvallisuus ja vastuukysymysten vuoksi. Aika ajoin saatan tehdä poikkeuksia, mikäli kuvaustilanne sen mahdollistaa.


Miksi kannattaa lähteä mukaan projekteihini?

Ensinnäkin projekteihin osaa ottavat saavat onnistuneet kuvat käyttöönsä veloituksetta ja matkaan kuvauspaikalle ilman bensakustannuksia, kunhan matka on suurinpiirtein 45min sisällä Turusta. Tämän jälkeen bensakustannukset maksetaan vain loppumatkasta.
Toiseksi projektien yhteydessä voidaan ottaa myös pieni setti omistajan toivomia kuvia, kunhan itse projektikuvaus on ensin saatu valmiiksi.
Kolmanneksi pääset mukaan tuottamaan vähän erilaisia kuvia, ehkä sellaisia, mitä muuten ei tulisi koskaan otettua.

Onko sinulla sopiva kuvattava johonkin alla olevista projekteista? Kerron kuvaussuunnitelmistani mielelläni lisää. Pistä minulle viestiä joko photoma@live.fi tai kuvasivuston facebookissa.


Suunnitteilla olevat projektit

Projekti ll  haettavan hevosen väri/ rotutyyppi/ muuta hevoseen liittyvää ll muuta huomioitavaa 

Mekkoja ja hevosia - pitkäaikainen projekti, jatkuva mallihaku
Onko sinulla suurensuuri prinsessamekko? Käytössäsi hevonen, joka sietää mahdollisesti tuon mekon läsnäolon? Voisitte olla etsimäni pari, laittele viestiä niin kerron lisää!

Hevosia ja sulkia, yksityiskohtakuvia - pitkäaikainen projekti, jatkuva mallihaku

- Voiko hevosesi harjaan ja ylle pampuloida erilaisia sulkia? Kestääkö se salamavalon välähdyksen? Onko sillä ilmeikkäät silmät ja pää? Jos vastaus on kyllä, laittele minulle viestiä hevosesta sen kuvan kera, kerron projektista lisää.

Erikoiset värit - pitkäaikainen projekti, jatkuva mallihaku. Kuvaukset kevät/kesäaikaan

-Löytyykö sinulta vähän erilaisen värinen tai näköinen hevonen? Voisiko siitä ottaa mahdollisesti potrettikuvia + kuvia irtiollessa tai ruohomättäillä hölkkäämässä riimu päässä liinan jatkona? Jos kyllä, laita minulle viestiä!

Kukkia ja hevosia - Kevätprojekti (ohi vuodelta 2018)

- Löytyykö hevosesi tallin lähistöltä kukkivia omenapuita, kirsikkapuita, syreenejä tai suuria kukkapeltoja? Voisiko kaviokastasi kuvata näiden kukkien katveessa? Jos vastasit kyllä, laita minulle viestiä ja aletaan vahtia kukintaa! Yhdistyykö jopa kukkaprojekti ylempiin erikoisiin väreihin tai mekkoihin? Jos vastasit jompaan kumpaan näistä lisäksi kyllä laita minulle EHDOTTOMASTI viestiä, voitaisiin saada aika hurjan mahtavia kuvia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti